Protestantse Kerk Noardburgum

Welkom bij De Jong Projectinrichters, uw partner voor hoogwaardige kerkstoelen en meubilair. Als specialist op het gebied van kerkinrichting bieden wij een uitgebreid assortiment aan comfortabele, duurzame en esthetisch aantrekkelijke kerkstoelen die voldoen aan de behoeften van moderne kerken. Onlangs hebben we met trots de Casala Lynx III kerkstoelen geleverd aan de Protestantse Kerk Noardburgum.

De Casala Lynx III kerkstoel: comfortabel en functioneel

De Casala Lynx III kerkstoelen zijn veelzijdige kerkstoelen en bijzonder geschikt voor deze Protestantse kerk in Noardburgum. De Casala Lynx III is een veelzijdige stoel en leent zich, naast kerkstoel, ook prima voor andere functies, zoals schoolmeubilair. De vloeiende, zachte vormen van de kunststof schaal bieden niet alleen comfort voor de kerkganger. Deze kerkstoel is ook bijzonder functioneel. Met de Lynx III stoelen kunnen maar liefst 80 stoelen in slechts drie minuten worden ge- of ontkoppeld. Dit maakt deze comfortabele en functionele kerkstoel ook erg geschikt voor voor multifunctionele ruimtes of opstellingen.

Duurzaamheid belangrijk voor kerken

Voor De Protestantse Kerk is de zorg voor de aarde onderdeel van een christelijke levensstijl. Daarom is duurzaamheid voor de Protestantse Kerk Noardburgum ook erg belangrijk. Bij De Jong Projectinrichters staat zowel duurzaamheid als kwaliteit heel hoog in het vaandel. Kwalitatief goede kerkstoelen gaan langer mee en dat is sowieso duurzaam. Maar de materialen waarvan de stoelen zijn gemaakt moeten ook duurzaam zijn gemaakt. De Lynx III kerkstoelen van Casala zijn onderdeel van het Casala Circular programma. Dit betekent dat deze stoelen zijn vervaardigd met gerecyclede grondstoffen om de impact op het milieu te minimaliseren.

Kerkinrichting van De Jong Projectinrichters

Waarom zou u voor kerkinrichting van De Jong Projectinrichters kiezen? Omdat wij begrijpen dat uw kerkelijke ruimte meer is dan alleen een plaats van aanbidding. Het is een plek waar gemeenteleden samenkomen, waar mensen troost vinden en waar betekenisvolle momenten worden gedeeld. Daarom streven we ernaar om uw ruimte zo comfortabel, gastvrij en inspirerend mogelijk te maken, net als bij de Protestantse Kerk Noardburgum.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek voor kerkinrichting of een offerte op maat. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw visie voor uw kerkelijke ruimte.