Zorginrichting

Optimale projectinrichting voor patiënt en zorgverlener

Op zoek naar een professionele partner voor uw projectinrichting in de zorg? De Jong Projectinrichters is gespecialiseerd in de inrichting van zorginstellingen, zoals huisartsenpraktijken, fysiotherapiepraktijken, verpleeghuizen en ziekenhuizen. Wij bieden daarin een breed assortiment aan zorgmeubilair, waarmee u een functionele en comfortabele omgeving creëert voor patiënten en zorgverleners.

Doordachte inrichting van uw zorgomgeving

De Jong Projectinrichters denkt op alle vlakken van de zorg met u mee met advies en ondersteuning, zodat u altijd de juiste oplossing vindt voor uw specifieke behoeften. Het doel is om tot een goed doordachte inrichting van uw zorgomgeving te komen, waarin zowel het welzijn van patiënten, als het gemak voor uw zorgverleners centraal staan.

De experts van De Jong Projectinrichters staan voor u klaar om u de zorg voor een succesvolle implementatie van de projectinrichting van uw zorgproject uit handen te nemen.

Patiëntgerichte zorginrichting

Onze missie is het creëren van een zorgomgeving waarin de patiënt centraal staat. Comfortabel en functioneel zorgmeubilair speelt een essentiële rol in deze visie. Onze zorgstoelen zijn bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor de behoeftes van patiënten, met aandacht voor ergonomie, comfort, hygiene en veiligheid. Ze bieden de perfecte ondersteuning voor patiënten of bezoekers tijdens hun verblijf in de wachtkamer, behandelkamer, of op de verpleegafdeling. Daarin bieden we ook zorgstoelen die geschikt zijn voor de wat zwaardere patiënten of patiënten die lijden aan obesitas.

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Efficiënte werkruimtes voor zorgverleners

Zorgverleners hebben behoefte aan efficiënte werkruimtes die naadloos aansluiten op hun dagelijkse taken. Bij projectinrichting voor de zorg zorgen we er dus voor dat uw zorgverleners zo goed mogelijk ondersteund worden in hun werk. Onze zorgtafels zijn ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Ze bieden voldoende ruimte voor dossiers, apparatuur en aantekeningen, terwijl ze gemakkelijk te reinigen zijn, wat van cruciaal belang is voor een hygiënische omgeving. Onze medicijnkasten zijn geschikt voor allerlei zorginstellingen, zoals ouderenzorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en ziekenzorg. 

Maatwerk voor uw zorginstelling

Elke zorginstelling is uniek en heeft specifieke eisen. We begrijpen dit en bieden maatwerkoplossingen voor uw zorginstelling. Of het nu gaat om een complete herinrichting van een verpleeghuis of een aantal nieuwe wachtkamerstoelen in een huisartsenpraktijk, we werken altijd nauw met u samen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Persoonlijke service, bij u in de buurt

We zijn trots op onze lokale aanwezigheid in Friesland en Groningen, maar bedienen uiteraard heel Nederland. Bij De Jong Projectinrichters krijgt u altijd de persoonlijke aandacht en zorg die nodig is voor de projectinrichting van uw zorginstelling. U kunt er bij ons op aan dat we snel en adequaat op uw behoeften reageren.

Bij De Jong Projectinrichters zijn we toegewijd aan het verbeteren van de zorgomgeving voor zowel patiënten als zorgverleners. Onze zorgmeubilair en zorginrichtingsoplossingen zijn ontworpen met aandacht voor comfort, efficiëntie en functionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakt advies. We zijn er om u te helpen bij het creëren van een optimale zorgomgeving, waarin patiënten zich comfortabel voelen en zorgverleners efficiënt kunnen werken. Uw tevredenheid staat bij ons centraal.

Uitgelicht zorgmeubilair