Over ons

Welkom bij De Jong Projectinrichters, waar het creëren van inspirerende en functionele ruimtes onze passie is. Wij zijn toegewijd aan het transformeren van interieurs in kantoren, zorginstellingen en kerken, en we willen je graag vertellen wie we zijn en waar we voor staan.

Onze missie

Bij De Jong Projectinrichters geloven we in de kracht van goed ontworpen ruimtes. Onze missie is om organisaties te helpen bij het realiseren van omgevingen waarin mensen kunnen floreren. Of het nu gaat om een productieve werkplek, een gastvrije zorgomgeving of een inspirerende kerkruimte, we streven ernaar om de visie van onze klanten werkelijkheid te maken.

Toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid

Kwaliteit en duurzaamheid zijn de kernwaarden van ons bedrijf. We streven ernaar om hoogwaardige projectinrichtingsoplossingen te bieden die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Duurzaamheid is voor ons meer dan een trend; het is een verantwoordelijkheid. Daarom bieden we milieuvriendelijke en lokaal geproduceerde opties om een positieve impact te hebben op mens en milieu.

Een breed scala aan diensten

Ons dienstenaanbod omvat alles wat nodig is om een project tot leven te brengen. Van interieuradvies en conceptontwikkeling tot projectmanagement en meubellevering, we bieden een volledig scala aan services. Ons doel is om het hele proces naadloos te laten verlopen, zodat onze klanten kunnen ontspannen terwijl wij de details verzorgen.

Werkkrukken.nl: ons zusterbedrijf

Als zusterbedrijf van Werkkrukken.nl zijn we trots om samen te werken aan projecten die een verschil maken. Werkkrukken.nl biedt gespecialiseerde zitoplossingen voor diverse werkplekomgevingen. Samen streven we ernaar om te voldoen aan al jouw inrichtingsbehoeften.

Onze Klanten

Onze klanten zijn onze partners in succes. We hebben het voorrecht om te mogen samenwerken met een breed scala aan organisaties, van kleine bedrijven tot grote instellingen. Elke opdracht is uniek, en we streven er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Blijf met ons in contact

We nodigen je uit om meer te ontdekken over wat we doen door onze website te verkennen. Als je vragen hebt of interesse hebt in een samenwerking, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om jou te helpen bij het creëren van ruimtes waarin mensen zich prettig voelen en optimaal kunnen functioneren.

Bij De Jong Projectinrichters gaan we verder dan inrichten; we helpen bij het realiseren van visies. Bedankt dat je ons hebt leren kennen.