Hervormde Gemeente Woudenberg

In Woudenberg hebben we voor de Hervormde Gemeente Woudenberg een groots kerkinrichtings-project afgerond. Deze kerkelijke gemeente heeft een tweede kerkelijk centrum gebouwd in Woudenberg: de Oosterpoort. Voor de Oosterpoort leverden we maar liefst 600 Casala Lynx I kerkstoelen. Voor deze kerkstoelen is gekozen voor opdekstoffering om het zitcomfort van de kerkganger te verhogen.

Koppelbare kerkstoelen

Wat de Casala Lynx I kerkstoelen zo bijzonder maakt, is hun eenvoud in gebruik. De Lynx I kerkstoel is een koppelbare stoel en het koppelen van deze kerkstoelen is een fluitje van een cent. Stap 1: Til het frame tien centimeter op. Stap 2: beweeg de stoel iets naar links en plaats deze in het frame van de stoel ernaast. Zo zijn de stoelen solide gekoppeld, zonder dat daar extra hulpmiddelen aan te pas komen. Deze gebruiksvriendelijkheid maakt de Lynx I stoelen ideaal voor kerken, waar regelmatig stoelen worden verplaatst en opnieuw opgesteld. En met 600 stoelen, zoals in de Hervormde Gemeente Woudenberg, is dit gemak natuurlijk erg belangrijk.

Moderne en elegante kerkinrichting met Casala Lynx I kerkstoelen

Niet alleen bieden de Lynx I kerkstoelen praktisch gemak, maar ze zijn ook een visuele verrijking voor iedere kerkruimte. Met een slank frame en een markant silhouet stralen de stoelen stijl en elegantie uit. De smalle hart-op-hart afstand van gekoppelde stoelen (slechts 51,5 cm) zorgt voor een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. En dat terwijl de royale zitbreedte en comfortabele opdekstoffering een uitnodigende plek creëren voor kerkgangers om te zitten en te genieten van de dienst. De Hervormde Gemeente Woudenberg koos voor een lichte opdekstoffering dat een mooie serene uitstraling geeft. Ook kunnen de stoelen worden uitgevoerd met of zonder armleuningen, waardoor ze zich aanpassen aan de specifieke behoeften van uw kerkelijke gemeenschap.

Optie: Digitale nummering met Zifra

Bovendien bieden de Lynx I stoelen diverse mogelijkheden voor personalisatie en functionaliteit. Zo is er ruimte voor digitale nummering met Zifra-systeem van Casala in de rugleuning. Dit kan handig kan zijn voor het organiseren van evenementen of het toewijzen van zitplaatsen. Dit was voor de De Hervormde Gemeente Woudenberg niet nodig.

De Casala Lynx I kerkstoel voor uw kerk

Kortom, als u op zoek bent naar hoogwaardig en functioneel kerkmeubilair dat aan al uw eisen voldoet, dan zijn de Casala Lynx I stoelen een uitstekende keuze. Met hun gebruiksgemak, stijlvolle ontwerp en comfortabele zit bieden ze alles wat u nodig heeft voor een geslaagd kerkinterieur.