Kerkinrichting

Compleet advies en goede oplossingen voor uw kerkinrichting

Op zoek naar kerkstoelen, zaalstoelen of conferentiestoelen voor uw kerkinrichting? De Jong Projectinrichters is specialist op het gebied van comfortabele, duurzame en esthetisch aantrekkelijke stoelen voor kerken die voldoen aan alle gestelde veiligheidseisen. Wij hebben ontzettend veel ervaring met het inrichten van kerken en weten precies wat u nodig hebt voor de juiste inrichting van uw kerk of gebedshuis. Dus of u nu stapelbare stoelen zoekt of koppelbare stoelen, De Jong Projectinrichters heeft het in huis!

Specialist kerkinrichting in Nederland

De Jong Projectinrichters is een van de weinige leveranciers in Nederland die u volledig kan helpen bij uw kerkinrichting. Wij helpen u om de juiste keuze te maken voor kerkstoelen en de inrichting van uw kerkgebouw. Daarin zorgen wij ervoor dat u stoelen krijgt die perfect passen bij het karakter en de stijl van uw kerkgebouw, of dat nu een monumentaal kerkgebouw, een moderne gebedsruimte of een multifunctionele zaal is. Wij leveren kerkstoelen in allerlei maten en materialen, waarbij u ruime keuze heeft uit verschillende kleuren, stoffen en afwerkingen om aan uw specifieke behoeften van uw kerkzaal te voldoen.

Daarnaast kunnen we u ook helpen met de inrichting van kerkenraadskamers, ontmoetingsruimtes, vergaderruimtes, leerlokalen voor bijvoorbeeld catechisatie tot aan oplossingen voor akoestiek om de de geluidskwaliteit en verstaanbaarheid in uw kerkruimtes te verbeteren. Bij De Jong Projectinrichters kunt u dus terecht voor uw volledige kerkinrichting.

Kerkinrichting met de juiste sfeer

U wilt graag dat de kerkinrichting bijdraagt aan het creëren van een gastvrije en serene omgeving. Uw gemeenteleden en bezoekers moeten zich niet alleen welkom voelen in uw kerkzaal, maar uw kerkstoelen moeten tijdens kerkdiensten natuurlijk ook comfortabel zitten. Daarnaast moeten kerkstoelen aan alle veiligheidseisen voldoen, praktisch en onderhoudsvriendelijk zijn.

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Kerkstoelen met veel opties

In ons assortiment kerkstoelen voor kerkinrichting vindt u verschillende grote merken zoals: Béta, Casala, Köhl en Keystone Collection. Daarbij hebt u de keuze uit verschillende opties:

  • Stapelbaar en/of koppelbaar
  • Vakje voor een Bijbel
  • Stoelleuningen met of zonder opdek
  • De mate van stoffering

Verder hebben wij sinds kort ook geheel houten stoelen in ons assortiment.

Uitgelichte producten / productcategorieën

Koppelen van kerkstoelen

Meestal bent u verplicht bij uw kerkinrichting om de kerkstoelen aan elkaar te koppelen als deze in rijopstellingen in een kerkruimte of zaal zijn geplaatst. Uw plaatselijke brandweer is verantwoordelijk voor de goedkeuring van de stoelkoppeling. Op die manier bent u er zeker van dat de ruimte en de stoelen veilig zijn tijdens het gebruik of als er een calamiteit optreed.

De NEN-EN 14703-norm voor stoelkoppelingen

De NEN-EN 14703 is een belangrijke norm voor (kerk)stoelen. Een stoel met de NEN-EN 14703-norm laat zien dat deze voldoet aan de juiste stoelkoppeling. In ons nieuwsartikel over NEN-EN 14703 kunt u meer lezen over deze belangrijke norm voor stoelen in ruimtes waar veel gebruikers bij elkaar komen, zoals in kerken, zalencentra en congrescentrums. Bekijk hier onze selectie NEN-EN 14703 gecertificeerde stoelen.

Verschillende stoelkoppelingen

Er zijn veel verschillende soorten stoelkoppelingen mogelijk, zoals de strip-, haak- en de oogkoppeling. Daarnaast is het is ook mogelijk om een stoelkoppeling te gebruiken die in de stoelframe is geïntrigeerd. Bekijk hier onze selectie koppelbare kerkstoelen.

Stapelbare kerkstoelen

Maakt uw kerk gebruik van een multifunctionele zaal dan zijn stapelbare kerkstoelen ideaal voor uw kerkinrichting. In combinatie met transportkarren is het bovendien erg gemakkelijk om verschillende opstellingen te creëren. Ook stapelbare kerkstoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten, kleuren en materialen: van een beuken kerkstoel tot een luxe gestoffeerde kerkstoel met armleggers. Bekijk hier onze selectie stapelbare kerkstoelen.

Proefplaatsing kerkstoel

In onze showroom kunnen wij u uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden voor uw kerkinrichting en kunt de stoelen zelf uitproberen. Daarnaast kunnen wij proefstoelen leveren voor uw kerkzaal of gebedsruimte, zodat u op uw gemak kunt beoordelen hoe de stoel bevalt en of deze in de kerkinrichting past.

Enkele uitgelichte projecten

Hervormde Gemeente Ruinerwold

Protestantske Tsjerke Noardburgum

Protestantske Tsjerke Noardburgum

Hervormde Gemeente Woudenberg

Hervormde Gemeente Woudenberg

Jarenlange ervaring met kerkinrichting

We geloven dat het kiezen van de juiste kerkinrichting essentieel is om een warme en uitnodigende sfeer te creëren voor uw gemeente. Of het nu gaat om het bouwen van nieuwe kerkgebouwen of het renoveren van bestaande faciliteiten, de deskundige medewerkers van De Jong Projectinrichters helpen u graag bij het kiezen van de perfecte kerkstoelen die passen bij uw stijl, budget en behoeften. We kunnen op aanvraag eventueel referenties sturen.