Hervormde Gemeente Ruinerwold

De Kerk van Ruinerwold, ook wel Bartholomeuskerk genoemd, is het kerkelijk thuis van de Hervormde Gemeente Ruinerwold. Voor deze prachtige middeleeuwse kerk in Drenthe heeft De Jong Projectinrichters met trots 90 Casala Lynx II stoelen met armleggers geleverd. De moderne Casala Lynx II-stoelen sluiten met hun eenvoud en kleurstelling naadloos aan op de prachtige kerkinrichting van dit rijksmonument. Daarnaast zorgen ze ook voor het gewenste comfort en functionaliteit van de kerkgangers.

Casala Lynx ll kerkstoel

De Casala Lynx ll stoel is een kerkstoel met het minimalistische design. Daardoor passen deze kerkstoelen naadloos in verschillende ruimtes, zoals die van de kerk van de Hervormde Gemeente Ruinerwold. De kerstoelen lijken zich daardoor makkelijk aan te passen aan de omgeving. Ook als losse stoel straalt de Lynx II elegantie uit. Dit wordt versterkt door details zoals de optionele melamine toplaag, die de gelaagde structuur van het hout accentueert.

Aantrekkelijk om te zien, praktisch in gebruik

De Lynx II stoelen zijn niet alleen aantrekkelijk, maar ook praktisch in gebruik. Met slechts een kleine beweging kunnen ze worden gekoppeld aan de stoel ernaast, zonder extra handelingen of hulpmiddelen. Bovendien bieden de stoelen de mogelijkheid voor draadloze stoel- en rijnummering met behulp van Zifra digitale stoelnummering. Hierdoor wordt de organisatie van de ruimte bijzonder eenvoudig.

Met en zonder armleuningen

Voor de Hervormde Gemeente Ruinerwold is gekozen voor kerkstoelen met armleuning, maar De Lynx II stoelen zijn ook verkrijgbaar zonder armleuningen. De kerkstoelen kunnen gemakkelijk met elkaar worden gecombineerd, waardoor ze ideaal zijn voor diverse toepassingen, zoals kerkmeubilair en schoolmeubilair.