Een nieuwe naam, dezelfde toewijding: De Jong Projectinrichters

We hebben een nieuwe naam! Voorheen stonden we bekend als “De Jong Kantoormeubilair”, maar nu gaan we verder onder de naam “De Jong Projectinrichters”. Deze nieuwe naam weerspiegelt onze verbreding van diensten en onze focus op projectinrichting.

Wat verandert er? 

Eigenlijk niet zo veel. We blijven streven naar het creëren van inspirerende en functionele ruimtes, maar nu met een bredere blik. Of het nu gaat om kantoren, zorginstellingen of kerken, we hebben de expertise om oplossingen te bieden die bijdragen aan het welzijn van mensen. Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid blijft onveranderd.

Ben jij ons al tegengekomen op de weg?

Misschien heb je ons nieuwe logo al gezien op onze bedrijfsauto. Als je hem toevallig tegenkomt op de weg, zwaai dan gerust even. We zijn trots op onze nieuwe uitstraling en willen graag weten of je het hebt opgemerkt!

Wat betekent de naamwijziging voor jou? 

We zijn er nog steeds om je te ondersteunen bij al je inrichtingsbehoeften. Of je nu een kantoor, zorginstelling of kerk hebt die een upgrade nodig heeft, we zijn er om te helpen.

Blijf met ons in contact terwijl we deze nieuwe fase ingaan. We zullen je op de hoogte houden van onze projecten en andere interessante ontwikkelingen in de wereld van projectinrichting. Je kunt ook een kijkje nemen op onze vernieuwde website voor meer informatie.

Bedankt voor je tijd en aandacht. We kijken ernaar uit om met je samen te werken aan mooie projecten!

Meer informatie:

Voor meer informatie over De Jong Projectinrichters en wat we te bieden hebben, kun je een kijkje nemen op onze vernieuwde website: http://dejongprojectinrichters.nl .

Over De Jong Projectinrichters:

De Jong Projectinrichters, voorheen bekend als De Jong Kantoormeubilair, is gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van projectomgevingen. Met een sterke focus op kantoorinrichting, zorginrichting en kerkinrichting, streven we ernaar om inspirerende en functionele ruimtes te creëren waar iedereen zich prettig voelt. Onze toewijding aan eerlijk advies, hoogwaardige producten en duurzaamheid blijft onveranderd.