Terugblik op een fantastisch 2023 met De Jong Projectinrichters!

Beste klanten en partners,

Wat een jaar was 2023 voor De Jong Projectinrichters! Met veel trots delen we graag een terugblik op enkele hoogtepunten:

Dit jaar zijn we een gestart op 1 januari met de overname van De Jong Kantoormeubilair. Later in het jaar volgde de nieuwe naam en introduceerden we onze nieuwe huisstijl. Nu versturen we de eerste nieuwsbrief in de nieuwe huisstijl. Wat vind je er van?

Heb je ons artikel in het blad Netwerk Noordoost gelezen? 

In 2023 hebben diverse projecten afgerond. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: de kantoren van Levo in Franeker en Accress in Burgum. Voor beide bedrijven hebben wij hun kantoren ingericht met dynamisch meubilair. Ook in de zorg hebben we niet stilgezeten. Zo hebben we Huisartsenpraktijk de Kompe voorzien van wachtkamer meubilair en de medewerkers van ZuidOostZorg hebben nu een ergonomisch werkplek. De hervormde kerk in Woudenberg heeft sinds december 600 nieuwe kerkstoelen. De basisschool in Harkema is compleet ingericht. En we hebben meerdere bouwbedrijven voorzien van meubilair in hun schaftketen.

Hieronder zijn een paar foto’s te zien van de inrichting van nieuwe pand van Siderius in Leeuwarden.

Begin december hebben Werkkrukken.nl gelanceerd. Met werkkrukken.nl zorgen we ervoor dat jij comfortabel kunt werken. Of dit nu op kantoor is, in het onderwijs, de zorg, industrie, of in de beauty en wellness sector. Onze missie is om jou te voorzien van de perfecte werkkruk. Ontdek het zelf!

Een frisse start in 2024 ????

Ook in 2024 gaan we vol positieve energie verder bouwen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuwe showroom. En wordt in het voorjaar ons pand aan de buitenkant verbouwd en voorzien van ons nieuwe logo. 

Wil jij in 2024 ook beginnen met een frisse start?

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Naast gezond zijn in je vrije tijd is het is erg belangrijk dat jij en jouw medewerkers weten hoe ze “gezond” zittend en staand kunnen werken. 

Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan voor zitinstructies.

Naast het leveren van nieuwe inrichting kunnen we ook je huidige meubilair reinigen. Zo kun jij zonder grote investeringen weer een paar jaar vooruit.

Bouw je een nieuw pand, wil je gaan verbouwen of ben je toe aan wat nieuws? Wij denken graag met je mee. Van interieurplan tot realisatie.

Vrolijke Kerstdagen en een Schitterend Nieuwjaar! ????✨

Namens het hele team van De Jong Projectinrichters wensen we je gezellige kerstdagen en een bruisend nieuwjaar. 

Wij gaan zelf ook genieten van de komende feestdagen en zijn daarom gesloten van 23 december tot 2 januari. We zien jullie graag in het nieuwe jaar weer!