Zorgmeubilair Zorggroep Tellens

Dit restaurant is ingericht met zorgmeubilair.  Na een bezoek op locatie en een inventariserend gesprek met de klant zijn we aan de slag gegaan om een passend voorstel voor de klant te maken. Bij het maken van de kleur en stoffen keuze is er gebruik gemaakt van een styliste.

Ilse stoel uit de Keystone Collection

De Ilse stoel is een stevige stoel met een geschroefde verbinding. Verder heeft de stoel ergonomische armleggers en een gesingelde zitting. In deze projectinrichting hebben we gekozen voor een stoffering op de zitting die makkelijk af te nemen is en urine en bloed bestendig is. Ilse komt uit de Keystone Collection, deze staat bekend om zijn degelijke zorgmeubilair.

Eva tafel – Rolstoel toegangelijk zorgmeubilair

De Eva tafel is een tafel die Rolstoel toegankelijk is. De poten zitten op de hoeken en zijn voorzien van rampa’s zodat de tafel ook na verloop van tijd stevig blijft. De grote tafels zijn voorzien van een zwaart in het midden onder het blad. Dit is tegen het doorhangen van het blad. Verder is de tafel uitgevoerd met HPL bladen.

Dit project is gebruikers klaar opgeleverd. Het oude meubilair is afgevoerd en op een verantwoorde manier terug in de markt gezet. Ook is het verpakkingsmateriaal op een verantwoorde wijze door ons afgevoerd.

Wij hebben een breed assortiment in zorgmeubilair o.a. medicijnkasten, stoelen, tafels, fauteuils en banken.