Siderius Leeuwarden

Van ontwerp naar realisatie en oplevering! Begin 2023 hebben Siderius Heftrucks BV en Bultena Verhuur BV hun nieuwe pand feestelijk in gebruik genomen.

De Jong Projectinrichters mocht de inrichting verzorgen in samenwerking met Buro Wierda, die verantwoordelijk was voor het ontwerp. Wij zijn trots op het prachtige eindresultaat.

Voor dit project hebben we de complete kantoorinrichting, kantine-inrichting, het vergadermeubilair en showroommeubilair verzorgt. We hebben niet alleen functionele oplossingen gecreëerd maar ook ruimtes die de identiteit van het bedrijf weerspiegelen.

Ons team werkt met toewijding, professionaliteit en oog voor detail om ervoor te zorgen dat elk aspect van het project aan de hoogste normen voldeed. Vanaf het begrijpen van de visie van Siderius tot het daadwerkelijk leveren van hoogwaardig meubilair, hebben we gestreefd naar excellentie.

De succesvolle afronding van dit project versterkt niet alleen onze positie als toonaangevende projectinrichter maar onderstreept ook ons vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van onze gewaardeerde klanten. We kijken uit naar verdere samenwerking en het aanpakken van nieuwe uitdagingen met hetzelfde enthousiasme en toewijding.

Architect: Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs
Interieurontwerp: Buro Wierda
Realisatie: in eigen beheer Siderius Heftrucks BV
Meubilair: De Jong Projectinrichters met meubels van Vepa the furniture factory, Prooff, GRID Systems, HAY, Roofer, Zit&Co, Satelliet hospitality furniture, meubelfabriekwestra.nl, Deberenn, PALMBERG Büroeinrichtungen + Service GmbH en Kohl
Speciaalwerk: Van Aagten Projectrealisatie BV.