Kantoorinrichting Nordwin College

Compleet nieuwe kantoorinrichting voor het Nordwin College in Leeuwarden

Onlangs hebben wij een mooi project opgeleverd. Het realiseren van een compleet nieuwe kantoorinrichting voor de sectie Centrale Diensten van het Nordwin College – het voormalig AOC – in Leeuwarden. Belangrijke speerpunten voor een goede uitvoering van het project waren ‘Duurzaamheid’ en ‘Het Nieuwe Werken’. “Het Nordwin College behoort al ruim 15 jaar tot onze klantenkring. Wij denken graag proactief mee op het gebied van duurzaamheid en HNW. Ook deze keer mochten wij vanaf de start ons aandeel leveren.

In ruim twee maanden tijd hebben alle werk- en vergaderruimtes in etappes een complete metamorfose ondergaan. De kantine werd een representatieve ontvangstruimte met receptie en alle verdiepingen werden van nieuwe pvc-vloeren of vloerbedekking voorzien. Tevens werd een kantoortuin gerealiseerd met zowel vaste als flex-werkplekken. Deze ruimte kreeg speciale akoestische kasten en akoestische scheidingswanden, zij verminderen het nagalmen van geluid aanzienlijk. Ook de verlichting kreeg een geheel nieuwe ‘look’, passend bij de nieuwe stijl.

Het kleurenpalet is heel natuurlijk gehouden met diverse aarde- en groentinten, en de lampen hebben heel speels de vorm van bladeren gekregen. Het geheel is nu een eenheid en past perfect bij de groene identiteit van de school.

Er is, waar mogelijk, gewerkt  met producten die werken volgens het  ‘cradle to cradle’ principe. Er werd onder andere gebruik gemaakt van Desso-tapijt en Drentea meubilair.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ook is het gebruikte meubilair van het Nordwin College door ons terug genomen. Deze meubels worden na grondige controle en op maatschappelijk verantwoorde wijze weer terug in de markt gezet. Materiaal dat niet meer bruikbaar is wordt gescheiden afgevoerd naar recyclebedrijven.

Publicatie:

Beleef Dokkum

RTV Noordoost-Friesland