Gratis je werkplek instellen? In de maand juni en juli komen wij bij je langs!

Weet jij niet meer hoe je moet zitten na een lange dag werken? Ga je met nek- en rugpijn naar huis? Dan kun jij ons advies over een gezonde werkhouding goed gebruiken! In de maand juni en juli komen wij gratis bij je langs om uitleg en advies te geven over de juiste instelling van je beeldscherm, je stoel en je bureau.

GRATIS ergonomisch advies bij jou aan het bureau 

Heb je na een lange dag achter je computer last van je rug, je nek of je schouders?

Wij komen in de maand juni en juli gratis bij je langs om je ergonomisch advies te geven. We stellen jouw stoel en bureau in zodat jij gezond kunt werken. Ook helpen wij je graag op weg met het juiste toetsenbord en een ergonomische muis. Ben jij iemand of ken jij iemand die nodig eens advies moet hebben over een gezonde werkhouding, neem dan snel contact met ons op.

Wat heb je nodig om je werkplek ergonomisch in te stellen?

Wacht niet totdat wij langskomen, ga direct aan de slag met ergonomisch werken. Lees hieronder een paar van onze tips en bekijk welke producten het beste bij jou passen.

  • Zorg ervoor dat je je beeldscherm op hoogte in kan stellen. Wanneer je scherm op de juiste hoogte staat, wordt je nek niet onnodig belast.

Bekijk hier onze monitorarmen

  • Sta regelmatig op en beweeg om stijfheid te voorkomen. Kleine pauzes zorgen    voor een betere doorbloeding en verminderen het risico op klachten. 

Bekijk hier onze zit sta bureaus

  • Voeg een kruk toe aan je werkplek, zo kun je afwisselen tussen een bureaustoel, staand werken en dynamisch werken op een wiebelkruk.

Bekijk hier al onze werkkrukken

Wist je dat we ook bij je langs komen voor stoelreparaties en onderhoud op locatie?

Een goed onderhouden stoel is essentieel voor een gezonde werkhouding. Laat je stoelen controleren en repareren door ons, zodat ze weer als nieuw zijn.

Neem contact op

Wil je meer weten over onze acties of een afspraak maken voor het werkplek instellen? Neem dan contact met ons op via 0519 – 57 19 57 of stuur een e-mail naar info@dejongprojectinrichters.nl. Bezoek ook onze website voor meer informatie over onze diensten en producten.