Ergonomisch advies

Bij De Jong Projectinrichters begrijpen we dat een ergonomisch ingerichte werkplek cruciaal is voor het welzijn en de productiviteit van medewerkers. Of het nu gaat om een kantooromgeving, zorginstelling of andere werkplek, onze experts staan klaar om je te voorzien van persoonlijk ergonomisch advies.

Wat is ergonomisch advies?

Ergonomisch advies richt zich op het optimaliseren van werkplekken om de gezondheid en efficiëntie van werknemers te verbeteren. Dit omvat onder andere het juiste gebruik van meubilair, verlichting, en werkmethoden om lichamelijke klachten te voorkomen.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

  1. Persoonlijk ergonomisch advies: Onze ergonomie-experts komen naar je toe voor een uitgebreide werkplekbeoordeling. We analyseren de huidige inrichting en geven advies op maat om een gezonde werkhouding te bevorderen. Dit kan variëren van het aanpassen van bureaustoelen en tafelhoogtes tot het implementeren van nieuwe ergonomische accessoires.
  2. Interieurontwerp op maat Een goed ergonomisch ontwerp begint met een doordacht interieurplan. Ons team helpt je met het ontwerpen van werkplekken die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan het welzijn van je medewerkers. We houden rekening met alle aspecten, van verlichting tot akoestiek.
  3. Workshops en trainingen We bieden ook workshops en trainingen aan waarin we medewerkers leren hoe ze hun werkplek optimaal kunnen gebruiken. Deze sessies zijn interactief en gericht op het vergroten van het bewustzijn over ergonomie en het bevorderen van gezonde werkgewoonten.
  4. Productadvies Naast advies over werkplekinrichting, helpen we je ook bij het kiezen van de juiste ergonomische producten. Of het nu gaat om bureaustoelen, zit-sta-bureaus of ergonomische accessoires, wij zorgen ervoor dat je de beste oplossingen krijgt die passen bij jouw behoeften.

Waarom kiezen voor De Jong Projectinrichters?

  • Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring in projectinrichting en ergonomisch advies, bieden wij deskundige begeleiding en oplossingen die echt werken.
  • Persoonlijke benadering: Wij geloven in maatwerk. Elk advies is gebaseerd op een grondige analyse van jouw specifieke situatie.
  • Complete service: Van advies en ontwerp tot implementatie en nazorg, wij bieden een volledig pakket om je werkplek optimaal in te richten.

Case Study: Een gezondere werkplek bij Buro 360: Bij Buro360 hebben we een volledig ergonomisch adviestraject uitgevoerd. Na een grondige analyse van de werkplekken hebben we aangepaste bureaustoelen, zit-sta-bureaus en ergonomische accessoires geïmplementeerd. De medewerkers rapporteerden een significante vermindering van rug- en nekklachten en een toename in productiviteit.

Neem contact op: Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen met ergonomisch advies? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Onze experts staan klaar om je te helpen een gezondere en productievere werkplek te creëren.

Jouw gratis zitinstructie

Komt Paul binnenkort bij jou langs om jouw stoel goed in te stellen? In de maand juni hebben wij Paul zijn agenda vrij gemaakt om bij jullie langs te komen.

Wil jij je gratis zitinstructie inplannen? Bel of mail ons dan, dan maken we gelijk een afspraak!

Zitinstructie - De Jong Projectinrichters