Zorgmeubilair in Friesland

Als u op zoek bent naar zorgmeubilair in Friesland, dan is het fijn als u bij een leverancier langs kunt gaan die u op een nuchtere, Friese manier helpt bij het maken van de beste keuzes voor uw zorginstelling. Zo doen wij dit bij De Jong Projectinrichters al jaren en dit heeft voor u als zorginstelling alleen maar voordelen. Wij zitten namelijk dichtbij en hebben een groot assortiment zorgmeubilair in Friesland.

Bij De Jong kantoormeubilair begrijpen we dat het kiezen van zorgmeubilair voor uw zorginstelling een belangrijke taak is die moet voldoen aan uw specifieke behoeften en budget. Door samen te werken met een lokale leverancier zoals wij, heeft u bepaalde voordelen die uw ervaring met het kiezen en kopen van zorgmeubilair aangenamer maken.

Persoonlijke service

Persoonlijke service is een van de belangrijkste voordelen van werken met een lokale leverancier zorgmeubilair in Friesland. zoals De Jong Projectinrichters.

We bieden u persoonlijke aandacht en de kans om te communiceren met mensen die bekend zijn met uw organisatie. Wij helpen u graag bij het vinden van zorgmeubilair dat past bij uw specifieke wensen en behoeften en bieden u de best mogelijke service.

Jan Wouter in het magazijn
Zorgmeubilair in Friesland

Snellere en efficiëntere levering

Bovendien kunnen we als lokale leverancier sneller en efficiënter zorgmeubilair in Friesland leveren. De Jong Projectinrichters zit namelijk in Dokkum, dichtbij de Centrale As en zijn daardoor makkelijk bereikbaar en kunnen ook snel op uw locatie zijn. Hierdoor bespaart u tijd en bespaart u op transportkosten, aangezien we dichter bij u in de buurt zijn.

Fijne communicatie

Bij De Jong kantoormeubilair begrijpen we dat goede communicatie van cruciaal belang is bij het kiezen en kopen van zorgmeubilair. Als lokale leverancier kunnen we gemakkelijker met u communiceren over eventuele problemen of vragen die u heeft met betrekking tot uw zorgmeubilair en dit snel en tijdig oplossen. Dit kan helpen om misverstanden en frustraties te voorkomen, waardoor het proces van het kopen van meubilair veel soepeler verloopt.

Compleet advies en goede oplossingen voor uw zorginrichting

Kortom, door te kiezen voor De Jong kantoormeubilair als lokale leverancier van zorgmeubilair in Friesland, kunt u genieten van persoonlijke service, snellere levering, besparingen op transportkosten en betere communicatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen!

Zelf testen in onze showroom

Komt u gerust langs in onze showroom om zorgmeubilair zelf uit te proberen. Wij kunnen u dan ook uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Daarnaast leveren wij op proef zorgmeubilair, zodat u op uw gemak kunt kijken hoe dit bevalt en of het in de ruimte past. Dat maakt De Jong Projectinrichters de juiste partner voor al uw zorgmeubilair in Friesland.

Zorgmeubilair in Friesland, Dokkum
Zorgmeubilair in Friesland

Zorgmeubilair in Friesland

Ons zorgmeubilair draagt bij aan het creëren van een thuis voor alle bewoners in een zorginstelling. Wij helpen u daarom graag met ons advies. Samen zorgen wij er dan voor dat bewoners zich thuis voelen en medewerkers zich met de zorg bezig kunnen houden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Assortiment zorgmeubilair

Door ons brede assortiment hebben wij zorgmeubilair dat past in moderne gebouwen en monumentale gebouwen. In ons assortiment zorgmeubilair vindt u verschillende grote merken zoals: Thereca en Score.

Zorgmeubilair in Friesland

Een greep uit ons assortiment

Jarenlange ervaring met zorgmeubilair in Friesland

Wij hebben veel ervaring met het inrichten van kantoren, kerken en zorginstellingen en weten hierdoor goed tegen welke mogelijke problemen u aan loopt. Eventuele referenties op aanvraag. Meer weten over onze dienstverlening, neem dan telefonisch contact op via 0519-571967 of vul ons contactformulier in.

Neem contact met ons op