Rico Retro

Prijs aanvragen
Categorieën: ,

Beschrijving

De Rico Retro is een fauteuil met een trendy uitstraling en een middelhoge rug. De ronde rug en de gesingelde zitting zorgen voor een hoog zitcomfort. Door middel van het klapkussen is het mogelijk de stoel gemakkelijk te reinigen. Het model is volledig gestoffeerd en te bekleden met stof naar keuze. Bent u opzoek naar een lekkere fauteuil voor ouderen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Rico Retro met middel hoge rug is erg geschikt voor de ouderenzorg en goed te combineren met ander zorg-meubilair uit ons assortiment. In de prijs zijn we uitgegaan van stofgroep 1. Stoffen met een design zijn tegen een meerprijs ook leverbaar. Bekijk hier de standaard stofkleuren. De fauteuil heeft een beuken frame en beuken poten. Bekijk hier de beitskleuren.

De fauteuil is volgestoffeerd. Verder heeft het een klapkussen op singels. Het voordeel van een klapkussen is dat de stoel altijd goed reinigbaar is omdat je het zitkussen naar voren kunt klappen. Wel zit het kussen vast aan de fauteuil zodat het goed blijft zitten.

Het verschil tussen de Rico en Carlo serie is de armlegger.

Extra informatie

Uitvoering rug

Hoge rug, Lage rug, Middel hoge rug