Medicijnkast met slot (middel)

 749,00 832,50 Excl. btw

Middelgrote medicijnkast afmeting:
52 cm breed, 100cm hoog en 38cm diep. De kast is voorzien van een slot. Daarnaast kan de kast tegen de muur geplaatst worden en heeft het een ophangsysteem.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Middelgrote medicijnkast met slot

Bent u opzoek naar een medicijnkast? Onze middelgrote medicijnkast met slot heeft een vak voor een ordner, een dispencervak en kan aan de muur opgehangen worden. Deze medicijnkast is geschikt voor onder andere zorginstellingen denk hierbij  aan: ouderenzorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en ziekenzorg.
Medicijnkasten worden gebruikt voor het veilig opbergen van de medicijnen, om misbruik te voorkomen en voorraad overzichtelijk te houden.

Heeft u onze middelgrote medicijnkast snel nodig? Bestel dan de kleur Beuken. De andere kleuren zijn op aanvraag en hebben daardoor een langere levertijd. Voor verdere vragen over de middelgrote medicijnkast met slot, neem contact met ons op!

Zoekt u een kleinere of grotere kast, kijk dan eens bij onze andere modellen.

Zorgmeubilair

Verder kunt u bij ons terecht voor ander zorgmeubilair, denk hierbij aan tafels die rolstoel toegankelijk zijn en stevige stoelen met een stoffering die vocht en urine bestendig is.

Geschikt voor o.a.: zorg inrichting

Extra informatie

Kleuren Thereca

Halifax Eiken, Halifax Eiken Tabak, Kersen Havana, Licht Peren, Logan Eiken, Robson Eiken, Wit

Kunststof inzet bak

met inzetbak, zonder inzetbak

Andere suggesties…