Maxime

De getoonde prijzen zijn gebaseerd op stofgroep 1. Wilt u meer informatie over de stoffering? Neem dan contact met ons op.

*Let op, afname vanaf 2 stuks in dezelfde uitvoering

Prijs aanvragen
Artikelnummer: maxime Categorieën: ,

Beschrijving

De Maxime stoel is een klassiek model met een retro uitstraling. De stoel is helemaal geschikt gemaakt voor gebruik in de zorg. De afgeronde vormen en de gesingelde zitting zorgen voor het perfecte zitcomfort.

Bovendien heeft de stoel ergonomische armleggers, deze zorgen voor veiligheid bij het zitten en opstaan. Daardoor krijgt de gebruiker een veilig en zeker gevoel. Tevens is deze krachtige stoel minder zwaar dan de gebruikelijke zorgstoel.

De Maxime stoel is een gestoffeerde beukenhouten frame stoel met een multibusverbinding en een gescheiden rug en zitting. De stoel heeft een gesingelde zitting en een middelhoge rug. Prijzen variëren door de keuze in verschillende stofkwaliteiten. Het broertje van Maxime is Max stoel. De Maxime is verkrijgbaar in verschillende stofferingen en ook in verschillende beitskleuren.

Specificaties:
Zithoogte: 48
Zitdiepte: 45
Zitbreedte: 49
Hoogte: 88
Breedte: 59
Diepte: 58
Armlegger hoogte: 69

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij geven u persoonlijk advies en helpen u graag bij het inrichten van uw werkruimtes.