Casala Curvy draadstoel

 204,00 283,00 Excl. btw

  • Draadstoel verchroomd
  • Kunststof of beuken rug en zitting
  • Ideaal voor zalen, dorpshuizen, Multifunctionele centrums en kerken
  • Stapelbaar tot 45 mogelijk bij model 1288
  • Stapelgeleiding en bescherming van stapelen
  • Met en zonder armleggers leverbaar
Artikelnummer: curvy-draadstoel-casala Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Curvy draadstoel. Dé kerkstoel

De rondingen van de Casala Curvy draadstoel heeft een optimistische uitstraling. Het slanke draadstalen frame geeft hem een zeldzame rankheid. Daardoor behouden volle zalen met stoelen hun transparantie. Curvy is koppelbaar, snel te stapelen en met zijn variëteiten toont Curvy aan dat het een concept stoel is met ongekende mogelijkheden. Dit maakt Curvy geschikt als zaalstoel, maar ook voor kantines of seminarruimtes. Zijn schrijfplank met antipaniek mechanisme, is opklapbaar, afneembaar en zonder gereedschap in diepte verstelbaar.

Curvy’s thuisbasis is zijn transportwagen. De stoel schuift er eenvoudig in en neemt weinig ruimte in beslag! 45 stoelen kunnen opgeborgen worden op slechts 0,6m2. U rijdt een stapel van 45 stoelen zonder moeite door een deuropening. Heeft de stoel armleggers of is hij gestoffeerd dan worden er nog altijd 32 stoelen gestapeld op een transportwagen en dat is veelal meer dan voldoende.

Voor al uw kerkstoelen kunnen wij u een goed advies geven, denk hierbij ook aan brandweergoedgekeurde stoelen.

  • Natuurlijk is een proefplaatsing  altijd mogelijk.
  • Stoelenplan nodig? Neem contact met ons op.
  • Groter aantal vraag vrijblijvend een offerte aan.

Casala Curvy draadstoel leverbaar in hout en kunststof

De curvy stoel van Casala is leverbaar in hout en kunststof in vele kleurtjes. De curvy is er ook als barkruk, of als traversebank voor in de wachtkamer

De Curvy draadstoel is prima stapelbaar en koppelbaar

Curvy is een stoel die bekend staat om zijn stapelbaarheid en is koppelbaar. De curvy stoel neemt bij stapelen zeer weinig in en kunnen gestapeld worden tot 45 stuks, zodat het nog steeds door een deuropening kan. Met armleggers is de stoel stapelbaar tot 32 stuks.

Het curvy wachtkamerbankje is er verschillende uitvoeringen, twee of driezits met bijzettafel vast of los erbij, kunststof, hout of gestoffeerd, er is volop keuze. De curvy stoel is bovendien verkrijgbaar met vloerkoppeling, rijenafstandhouder,  rijnummering, armleggers, boekenrek en transportwagen, overal is over nagedacht.

Het circulaire model

Het Curvy Family programma heeft een gerecyclede variant, waarbij de kunststof zitting en rugleuning voor 100% vervaardigd zijn uit plastic huisafval.

Hiermee ontstaat dus een kunststof zitting en rug van 100% gerecycled huisafval waarbij u zelfs uit 4 kleuren kunt kiezen; Ocean Blue, Forest Green, Stone Grey & Lava Black. En deze zijn bovendien zelf ook weer 100% hoogwaardig recyclebaar! Deze productiemethode levert een fundamentele bijdrage aan het milieu. Door het gerecyclede plastic ontstaat een gesloten kringloop en wordt de milieu-impact verkleind.

Extra informatie

Uitvoering

Rug en zitting van kunststof

Kleur

Grijs, Wit, Zand, Zwart

Armlegger

Met armleggers, Zonder armleggers