Tweedehands kantoormeubilair

Bent u op zoek naar tweedehands kantoormeubilair van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij De Jong Projectinrichters aan het juiste adres. Betaal  niet teveel voor uw kantoormeubelen. Het assortiment tweedehands kantoormeubilair van De Jong Projectinrichters bestaat o.a. bureaustoelen, bureauopstellingen, kantoorkasten, kerkstoelen, vergadertafels.

Assortiment tweedehands kantoormeubilair

In ons assortiment tweedehands kantoormeubilair vindt u verschillende grote merken, zoals bijvoorbeeld Ahrend, Mibra, Kohl, Drentea & Interstuhl. Haal hoge kwaliteit kantoormeubelen in huis voor lage prijzen. Al het aangeboden meubilair verkeerd in uitstekende staat.

Bel mij

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Bezoek ook onze showroom

In onze showroom vindt u showroommodellen, inruilcollecties en opgekochte kantoormeubelen van hoge kwaliteit. Voor elk kantoor en elk budget bieden wij een oplossing. Wij kunnen volledige ruimtes met tweedehands meubilair voor u inrichten.

Actueel aanbod tweedehands kantoormeubilair

Wij vernieuwen regelmatig ons aanbod tweedehands kantoormeubilair. Houdt de website in de gaten of breng een bezoek aan onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Wilt u meer informatie over een van onze producten dan kunt u contact met ons opnemen.

Selectie uit onze collectie

Bekijk ons complete aanbod tweedehands kantoormeubelen.