Sempre zaal- en kerkstoel

 165,00 195,00 Excl. btw

  • Sempre stoel blank / beuken.
  • Opties: koppeling, bijbelvakje, transparant gebeitst, epoxy onderstel.
  • Prijzen voor grotere aantallen op aanvraag.
  • Proefplaatsing is ook mogelijk, speciale wensen laat het ons weten
  • Voor al uw kerk, zaal en kantine stoelen kunt u bij ons terecht.

 

Beschrijving

Moderne zaal- en kerkstoel

Bent u opzoek naar een moderne zaal- en kerkstoel? Kies dan voor de Sempre. De stoel is in veel verschillende varianten verkrijgbaar. Denk hierbij aan met of zonder armleggers, opdekstoffering, epoxy onderstel of chroom onderstel. Via onze website bestel je snel het model met een houten schaal en een chroom onderstel. Ben je benieuwd naar alle andere mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op!

Kerkstoelen

Voor een groot assortiment kerkstoelen in iedere prijsklasse kunt u bij ons terecht.
Stapelbare kerkstoelen, gekoppelde kerkstoelen, draadstoelen, bij ons is er grote keus, vraag gratis proefplaatsing aan van uw kerkstoel.
Door onze ervaring met inrichten van kerkgebouwen kunnen wij u een goed en gepast advies geven. Eventueel met kleur advies plan.

Brandweervoorschriften

Bij 100 stoelen en meer, bent u verplicht om de stoelen te koppelen.. Dit om de veiligheid in uw zaal ruimte te waarborgen. Er zijn verschillende zogenaamde brandweer goedgekeurde koppelingen op de markt. Dit verschilt per model van de stoel.
Per regio kunnen de eisen voor koppeling nog wel eens verschillen.

Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste en veilige koppeling. De stoelen op deze pagina blinken allen uit door veilige en zeer eenvoudige koppelingen.
Eventueel is het mogelijk dat wij met de  brandweer of veiligheids- regio contact opnemen. Dit i.v.m. de voorschriften van bouwbesluit en brandweer normen.

Extra informatie

Armlegger

Met armleggers, Zonder armleggers