Showroom

Nieuw kantoormeubilair

In onze showroom vindt u kantoormeubilair van de meest toonaangevende producenten voor zowel particulier als zakelijk gebruik. We zijn o.a. dealer van Palmberg, Kohl, Interstuhl en Drentea. Al deze merken voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van ergonomie (arbo) en wettelijke regels en normen. Zodat u optimaal kunt werken in een gezond en veilige omgeving.

Nieuwe kantoormeubelen

U kunt met uw eigen smaak en wensen een complete kantoorinrichting samenstellen met de keus uit diverse merken, maten, kleuren en materialen.

Bekijk ons ruime aanbod in nieuwe kantoormeubilair »

Gebruikte kantoormeubelen

Zoekt u naar gebruikte kantoormeubelen voor uw kantoorinrichting? In onze showroom vindt u showroommodellen, inruilcollecties en opgekochte meubelen van hoge kwaliteit. Voor elk kantoor en elk budget bieden wij een oplossing. Wij kunnen volledige ruimtes met tweedehands meubilair voor u inrichten.

We hebben een steeds wisselende voorraad meubilair van diverse merken

zoals Mibra, Palmberg, Emmein, Drentea, Vepa, Gispen, Ahrend, Mewaf, Interstuhl, Drisag, Dauphin, Comforto, Score, Pami. Dus bent u op zoek naar kasten, stoelen, tafels of bureau’s kijk dan snel bij ons productenaanbod op het gebied van tweedehands meubelen.

Bekijk ons huidig aanbod tweedehands meubilair »

Waar kunt u onze showroom vinden?

Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod en deskundig advies voor het inrichten van uw ruimte? Kom dan vrijblijvend bij ons langs om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden door te spreken. Wij leveren maatwerk voor alle inrichtingen of dit nu een kleine of grote ruimte is. Bij De Jong Projectinrichters moet u gewoon even langs geweest zijn, als u in de regio Friesland of Groningen woont.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 13:00 uur tot 17:30 uur geopend. Mocht u op een ochtend of zaterdag langs willen komen dan kunt u gerust met ons een afspraak maken. Routebeschrijving »

Voor uw complete kantoorinrichting in Friesland, Groningen en Drenthe.