Projectinrichting Groningen

Al meer dan 20 jaar heeft De Jong Projectinrichters ervaring op het gebied van projectinrichting van o.a. kantoren, kantines, kerken en zorginstellingen. Voor deskundig advies over projectinrichting in Groningen zijn wij u graag van dienst. Tijdens onze samenwerking ontvangt u eerlijk advies en worden heldere afspraken gemaakt. Een goed ingerichte werkplek inspireert en stimuleert. In onze showroom in Dokkum kunt u een goed beeld krijgen van de mogelijkheden door ons brede en actuele aanbod.

Projectinrichting zorg

Voor zorginstellingen in Groningen hanteert De Jong Projectinrichters een andere aanpak dan bij kantoorinrichting of andere projectinrichting. Er moet namelijk rekening worden gehouden met specifieke factoren. Elke zorginstelling, of het nou om een verpleeghuis of een huisartsenpraktijk gaat, is uniek en vraagt om een eigen aanpak. Belangrijke aspecten zijn o.a. de veiligheid en functionaliteit van meubilair en materialen.

Meer over projectinrichting zorg »

Bel mij

Akoestische inrichtingen

De afgelopen jaren heeft zich een ontwikkeling voorgedaan zoals ‘Het Nieuwe Werken’, ‘Flexwerken’ en meer op ontspanning ingerichte kantoorinrichting. Deze ontwikkeling vraagt om akoestische oplossingen voor de inrichting. Doordat er veel projectmatig wordt gewerkt, wordt er veel overlegd en is het gebruik van mobiele apparaten toegenomen. Hierdoor is er meer omgevingsgeluid op de werkplek wat voor afleiding kan zorgen. Door gebruik te maken van akoestische wanden en schermen kan dit bijvoorbeeld worden beperkt.

Meer over akoestische projectinrichting »

Projectinrichting in Groningen

Bent u op zoek naar projectinrichting in Groningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben ruime ervaring met projectinrichting en denken graag met u mee en geven u een eerlijk en deskundig advies.

Neem direct contact op »