Akoestische projectinrichting

Specialist in projectinrichting met akoestische oplossingen

Door veranderingen in de manier waarop we werken, zoals Het Nieuwe Werken, kantoortuinen, flexkantoren en ontmoetingsruimten, is er steeds meer vraag naar oplossingen om het geluid op kantoor te verminderen. Hierbij kun je denken aan akoestische projectinrichting en akoestische kantoorinrichting. Tegenwoordig werken we in projectgroepen, brainstormteams en tijdelijke werkgroepen. Ook maken we veel gebruik van smartphones, tablets, wifi en videoconferencing. Dit zorgt ervoor dat de geluiden op kantoor anders zijn dan vroeger en dat er meer drukte is. Een rustige en stabiele omgeving zorgt ervoor dat werknemers zich beter kunnen concentreren en daardoor productiever zijn.

Akoestische wanden, schermen en plafonds

In moderne kantoorruimten is er steeds meer vraag naar akoestische projectinrichting en akoestische kantoorinrichting om rust en flexibiliteit te creëren. Akoestische wanden, schermen en plafonds zijn hierbij een veelgebruikte oplossing. Ze verminderen geluidsoverlast en zorgen voor meer privacy op de werkplek. Deze producten absorberen door een speciale structuur geluidsgolven en verminderen reflecties, waardoor de akoestiek in de ruimte verbetert.

Met akoestische wanden, schermen en plafonds kan er in een handomdraai een rustige werkomgeving worden gecreëerd. Medewerkers voelen zich prettiger en worden minder snel afgeleid tijdens het werk. Er zijn veel verschillende standaard oplossingen beschikbaar, maar ook op maat gemaakte oplossingen zijn mogelijk. Deze worden helemaal aangepast aan de specifieke behoeften van uw kantoor.

Bent u op zoek naar akoestische oplossingen voor uw kantoor? Wij staan voor u klaar om u te helpen de juiste oplossing te vinden. Wij hebben de kennis en expertise om u te adviseren over de beste akoestische projectinrichting en akoestische kantoorinrichting voor uw kantooromgeving.

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Akoestische wand-, of plafondpanelen

Als u op zoek bent naar manieren om de geluidsoverlast in drukke ruimtes te verminderen, dan zijn akoestische panelen een goede oplossing. Denk hierbij aan openbare ruimtes zoals bibliotheken, callcenters, scholen, zorginstellingen en overheidsgebouwen. Deze panelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen daardoor aangepast worden aan de stijl van het bestaande interieur.

We begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen hoeveel panelen er precies nodig zijn voor een ruimte. Daarom helpen we u graag persoonlijk verder en kunnen we berekenen hoeveel panelen er uiteindelijk nodig zijn. Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of advies nodig hebt over welke panelen het beste passen bij uw specifieke situatie.

Akoestische kantoorinrichting

Met akoestisch kantoormeubilair creëert u een werkomgeving waar mensen optimaal kunnen werken. Dit meubilair zorgt voor een rustige en aangename sfeer op kantoor. Door het gebruik van stoffen voelt het kantoor ook huiselijker aan, wat een prettige werkomgeving creëert. Bovendien stimuleert deze werkomgeving aandacht voor elkaar en voor het werk.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden op dit gebied en zoeken samen naar wat het best bij uw kantoor past.

Uitgelichte producten / productcategorieën