Projectinrichting

Al ruim 20 jaar ervaring heeft De Jong Projectinrichters met projectinrichting in Friesland & Groningen. Wij bieden u deskundige hulp op het gebied van projectinrichting. Of dit nu een vergaderruimte, ontvangstruimte, kerk of zorginstelling is, altijd zullen we voor u een geschikte oplossing vinden. De Jong Projectinrichters heeft het inzicht uw specifieke wensen om te zetten in een goed ontwerp met passende producten.

Onze samenwerking staat garant voor een eerlijk advies en duidelijke afspraken. In onze showroom in Dokkum krijgt u een goed beeld van de actuele collectie meubilair voor een moderne inrichting. De Jong Projectinrichters draagt haar steentje bij aan het milieu. Dit doet zij door gebruikt kantoormeubilair op een maatschappelijk verantwoordelijke manier af te voeren.

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting werkplek

Wij bieden u deskundige hulp op het gebied van kantoorinrichting. Of dit nu een vergaderruimte, ontvangstruimte of kantine is, altijd zullen we voor u een geschikte oplossing vinden. Bovendien geven wij advies op het gebied van o.a. horizontale en verticale bekleding, vloerbedekking, verlichting. Een goed ingerichte ruimte motiveert en stimuleert.

Bel mij

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.


Projectinrichting zorg

Projectinrichting Zorg

Complete inrichting voor zorginstellingen met duurzaam en onderhoudsvrij zorgmeubilair. Wij staan voor u klaar om u te adviseren bij de aanschaf van zorgmeubilair maar ook voor de verdere inrichting van uw zorginstelling kunt u op ons advies rekenen. Van verpleeghuizen, rusthuizen, gehandicaptenzorg, tot huisartspraktijken.

Kerkinrichting

Kerkinrichting

Compleet advies en goede oplossingen voor uw kerkinrichting. Bent u op zoek naar kerkstoelen, zaalstoelen of conferentiestoelen dan bent u bij De Jong Projectinrichters aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment koppelbare stoelen en jarenlange ervaring in het plaatsen van kerkstoelen.


Enkele succesvolle projecten uitgelicht

Kantoorinrichting - Arrix (15)

Kantoorinrichting voor Arrix Automatisering Drachten

Na de verhuizing van Arrix Automatisering naar een nieuw kantoorpand mochten wij (ook) voor dit nieuwe kantoor het kantoormeubilair mochten leveren.

Lees meer…

Kerkinrichting - Lynx kerkstoel

Kerkinrichting PKN-gemeente Westwoud-Binnenwijzend

Voor het kerkgebouw uit 1875 van de protestantsegemeente Westwoud-Binnenwijzend mochten wij nieuwe Casala kerkstoelen leveren.

Lees meer…

Sionsberg wachtkamer

Zorginrichting voor Ziekenhuis de Sionsberg

Na de verbouwing van enkele afdelingen mochten wij als vaste leverancier de nieuwe spreek-, wacht- en onderzoeksruimtes voorzien van nieuw zorgmeubilair.

Lees meer…