Aanbieding!

Verrijdbare plantenbak

 499,00 1.025,00 Excl. btw

  • Degelijke verrijdbare plantenbakken
  • Op wielen – onzichtbaar gemonteerd
  • Ideaal als roomdivider voor o.a.: kantoren, scholen, zorginstellingen
  • Prijs zonder planten
  • Levertijd +/- 5 weken
  • Vele kleuren en maten mogelijk mogelijk
Artikelnummer: verrijdbare-plantenbak Categorie: Tag:

Beschrijving

Verrijdbare plantenbak voor kantoor

  • Verrijdbare plantenbak, met bruikbare hoogte 25 cm. Op wielen onzichtbaar gemonteerd.
  • Kan ook gebruikt worden als roomdivider om een afscheiding in een ruimte te maken.

Ideaal roomdivider om afscheidingen in werkplekken te creëren.

Gemakkelijk kantoorruimtes indelen en tegelijk een natuurlijk omgeving creëren met een verrijdbare plantenbak. Deze verrijdbare plantenbakken of bloemenbakken zijn in vele kleuren verkrijgbaar. De plantenbak is tevens in verschillende maatvoering verkrijgbaar.

Mogelijkheden plantenbakken

De verrijdbare plantenbakken zijn voor heel diverse situaties te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het scheiden van kantoorruimtes als roomdivider, als scheiding in een schoolkantine of als plantenbak in de wachtkamer. Ook is het mogelijk om een schuifdeurkast of roldeurkast te voorzien van opzetbloemenbakken (zie voorbeeld productfoto’s).

Nieuw

Nu nog meer maatvoeringen mogelijk en speciaal maten. Opzetplantenbakken en plantenbakken laag, 10 cm hoog.

Planten hebben gunstige effecten op de gezondheid en werkomgeving en werknemers worden ook gelukkigere in een groene omgeving. Lees ook in het FM magazine over wat er wordt gezegd over planten op kantoor.

Kijk hier voor documentatie of kijk hier voor meer ruimteindeling in het Kit Programma.

Er zijn meerdere decor kleuren mogelijk.

Extra informatie

Bladkleuren Palmberg

Ahorn, Acacia, Eiken Natuur, Gedempt Beuken, Noten Natuur, Superwit, Zandbeige, Grijs Parel, Geslepen Aluminium, Vulkaanzwart

Afmeting plantenbak

120b x 35d x 82,5h, 140b x 35d x 82,5h, 160b x 35d x 82,5h

PVC binnenbak

Met binnenbak, Zonder binnenbak

Roomdivider

Op kantoor zijn open en gedeelde werkruimtes steeds populairder. Er kan sneller worden overlegd en daarnaast verhoogt het de saamhorigheid op kantoor. Toch kan het voor het comfort tijdens het werken prettig zijn als er toch enige afscheidingen zijn. De ideale oplossing daarvoor is een roomdivider. Meestal gaat het om een kast die aan alle kanten mooi is afgewerkt en dus overal is te plaatsen. Ideaal dus om te gebruiken als roomdivider om werkplekken te creëren op kantoor.

Roomdivider voor scholen

Ook voor scholen zijn roomdividers ideaal voor werkplekken voor studenten te realiseren. Denk aan gezamenlijke ruimtes waar meerdere studiegroepen aan het werk zijn. Met behulp van roomdividers kunnen er afgeschermde werkplekken worden gerealiseerd.

Wil je een roomdivider combineren met planten dan zijn de Roomdividers van De Jong Projectinrichters perfect. Bovenop de roomdivider is een plantenbak geïntegreerd zodat je meteen ook een gezondere werkomgeving creëert.