Thuiswerkplek, van kastje naar volwaardig zit-sta bureau!

Thuiswerken en thuisblijven is nog altijd het advies. Van zolderkamer tot voorraadkast we werken overal. En aan het eind van de dag ploffen we met een pijnlijke rug en een stijve nek weer op de bank. Met de nieuwste innovatie van Nice Price Office is dit niet meer nodig. Een professionele en ergonomische thuiswerkplek verstopt in een modern kastje.

De ideale thuiswerkplek

Een ideale thuiswerkplek bestaat ten eerste uit een goed bureau en een ergonomische bureaustoel. Daarnaast een los toetsenbord en een muis voor bij uw laptop. De combinatie van laptophouder of extra beeldscherm en goede verlichting maken uw werkplek compleet.

Standaard bureaus zijn meestal groot, zwaar en nemen veel ruimte in. Met het HomeFit bureau heeft u hier geen last meer van. HomeFit is een zit-sta bureau en kast in één. Het bureau wordt gemonteerd geleverd, u hoeft alleen de stekker nog in het stopcontact te steken. Zo kunt u werken in uw woonkamer met de kwaliteit van werken zoals u die op kantoor gewend bent.

Uw eigen HomeFit

Bestel hier uw nieuwste aanwinst en werk ook thuis professioneel en ergonomisch! Het kastje dat u in een handomdraai transformeert tot zit-sta bureau, wie wil dat nou niet. De HomeFit is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Zo kunt u het bureau en de kast afstemmen op uw interieur.

Specificaties:

  • In hoogte verstelbaar tussen de 68 en 118 cm
  • Handige metalen opberggoot
  • Deuren voorzien van wieltjes
  • Inbouw-contactdoos in het blad

Advies over thuiswerken of kantoorinrichting?

Wilt u advies over thuiswerken of uw kantoorinrichting? Wij geven u graag persoonlijk advies. Wij bieden een breed assortiment kantoormeubilair voor zakelijk- en privé gebruik tegen scherpe prijzen. Bureaus, bureaustoelen en kantoorkasten zijn altijd in ruime mate voorradig. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom (met mondkapje) eens langs in onze showroom.