Thuiswerken blijft!

Thuiswerken blijft nog tot september het advies, zo werd onlangs bekend. Werkenden lijken het vooralsnog prima uit te houden aan de keukentafel of op hun zolderkamertje. Dat thuiswerken valt niet tegen. 53 procent van de ondervraagden staat positief tegenover thuiswerken. Ook zegt 49 procent dat ze na de coronacrisis (deels) vanuit huis willen blijven werken. Zowel werkgevers als werknemers zijn zeer positief. Tegelijkertijd geeft thuiswerken weinig beweging en liggen KANS klachten beter bekend als RSI op de loer.

Knopen in je rug, een stijve nek of pijnlijke armen of polsen? U bent niet de enige. Fysiotherapeuten door het hele land zien sinds ze weer open zijn opvallend veel mensen met KANS klachten. En dat komt niet alléén door een verkeerde houding.

Zo’n 75 procent van de patiënten die deze weken langskomen bij de Fysio  heeft klachten aan hun armen, nek of schouders (zogeheten KANS klachten) of last van zijn rug. “Dat is aanzienlijk meer dan normaal, dan maakt het aantal patiënten met dit soort klachten 50 tot 60 procent uit van het totaal”, 

De Jong Projectinrichters wil graag zijn kennis en ervaring inzetten om bovenstaande klachten te voorkomen. Als u nu kiest voor nieuw of gebruikt, “wij hebben een groot assortiment aan ergonomisch verantwoord meubilair en de kennis in huis om u op een verantwoorde manier te laten werken”.

U bent van harte welkom in onze showroom of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.