NIEUW! Combinatiekasten

Unieke Palmberg kasten van twee kanten te gebruiken.

Gebruik ruimte op een intelligente manier

Ruimte zo optimaal mogelijk benutten in een open kantoor blijft een uitdaging voor veel bedrijven. Met de nieuwe kasten van Palmberg wordt dit een stuk eenvoudiger. De kasten worden zowel gebruikt als opbergruimte dan wel als afscheiding. Het unieke van deze kasten is dat ze van twee kanten te gebruiken zijn. Hierdoor kan één kast eenvoudig door twee werknemers gebruikt worden.

Goed verbonden

We leven steeds meer in een digitaal tijdperk. Hoe handig is het om dicht bij je werkplek een oplaadpunt te hebben voor al je digitale apparatuur en die ook nog eens mooi weggewerkt is? Kies zelf op welke plek in de kast jij dit “POINT” in de kast wil hebben.

Teamwork zonder grenzen

De functionele kasten bevorderen goed werken in een open ruimte. Het open karakter bevorderd teamwerk. Toch geven de kasten ook een gevoel van privacy. Door de vele mogelijkheden van opstelling en invulling van de kasten zijn de kasten voor iedereen naar wens in te vullen. Denk hierbij aan een magnetisch schoolbord, stof, kurk of een mooie afbeelding. Verder kunt u kiezen uit veel verschillende manieren om het dagelijkse werk van de gehele werkgroep op te bergen. Enkele voorbeelden hiervan zijn schuifdeuren, roldeuren en laden.