Mibra wijzigt het ladeblokken assortiment ingrijpend

Het bekende ‘Base’ ladeblok komt te vervallen en daarvoor in de plaats komt ‘het Ladeblok’. Een kwalitatief beter product dat standaard voorzien is van ladeblokkering, afgedekte telescopen, een veel beter loopwerk en een houten top.

Optioneel is het ladeblok uit te voeren met een uittrekbare pennenlade in de eerste lade en een contragewicht. Het assortiment bestaat uit 600 mm en 760 mm diepe ladeblokken en de keuze uit 2 of 3 laden. Bijpassende standcontainers zijn alleen in 800 mm diepte verkrijgbaar.

Een belangrijke aanvulling in dit assortiment is de mogelijkheid deze ladeblokken te bestellen met de ladefronten in 18 mm spaanplaat of 12 mm volkern. Beide varianten zijn voorzien van een strakke functionele aluminium handgreep.

Het ‘oude Worxx’ ladeblok is in grote lijnen gelijk gebleven. Als extra toevoeging zijn deze ladeblokken voortaan standaard uitgevoerd met een soft-close mechanisme. De nieuwe uitvoering zal onder de naam ‘Ladeblok +’ in de markt gezet worden. Ook voor deze variant heeft u de optie de fronten in zowel 18 mm spaanplaat als 12 mm volkern te bestellen.

De sta-opbergelementen en de smalle ladeblokken worden voortaan ook standaard uitgevoerd met het soft-close mechanisme.