Mag ik u even voorstellen?

Graag wil ik u voorstellen aan de PUREis3 bureaustoel van Interstuhl. Een innovatieve stoel met de Smart Spring technologie.

Knoppen en hendels
Wat maakt deze stoel anders dan andere bureaustoelen? Deze stoel heeft nagenoeg geen hendels of knoppen. Ga je op deze stoel zitten dan hoef je alleen de hoogte aan te passen van de stoel en de armleggers en de stoel is klaar voor gebruik. dit maakt de stoel ideaal voor flexwerkplekken.

De praktijk
Het instellen van een bureaustoel is vaak de basis voor een goede zithouding op de werkplek. De praktijk wijst echter uit dat de meeste mensen op hun stoel gaan zitten, soms nog net de hoogte van de stoel instellen, en dan aan het werk gaan. Zit je op een vaste werkplek dan hoef je vaak maar eenmalig de stoel goed in te stellen. Zit je echter op een flexwerkplek dan moet je om goed te zitten elke dag de stoel weer opnieuw instellen.

Smart Spring Technologie
Het concept van de PUREis3 is gericht op de behoeften van de mens die hem bij hun dagelijkse werkzaamheden gebruiken. Wat maakt tegenwoordig een stoel tot een goede bureaustoel? Hij moet intuïtief te bedienen zijn, zich aan zijn gebruiker aanpassen en ook actief, bewegelijk (en dus bewezen gezonder) zitten mogelijk maken! Op basis van deze houding heeft het Zwitserse designbureau b4K de PUREis3 consequent vanuit zijn functie en doelstelling ontwikkeld. Samen met Ingenieur Joachim Brüske heeft Andreas Krob, oprichter van b4K, in samenwerking met Interstuhl de volledig nieuwe Smart-Spring-technologie van de PUREis3 ontwikkeld. Hierbij vormt het centrale element de gebogen Smart Spring op de rugleuning van de stoel. Door de innovatieve materialiteit maakt de technologie automatisch optimaal en individueel zitcomfort en actief zitten in elke richting mogelijk, waardoor een klassiek mechanisme totaal overbodig wordt. Voor de PUREis3 hebben de productontwerpers bewust een helder design ontworpen dat is teruggebracht tot de essentie. Dit maakt de PUREis3 onmiskenbaar en esthetisch aantrekkelijk in de ruimte, zonder deze te domineren. De uniformiteit van de Smart Spring en stoelzuil onderstreept het heldere design, terwijl de afwezigheid van een mechanisme hem bovendien licht en flexibel maakt, zowel visueel als qua bediening.

bestellen?
Wilt u de stoel direct bestellen? Ga naar onze webshop.

PUREis3