Dealer Score

Met trots delen wij u mee dat wij vanaf heden ons dealer mogen noemen van Score.

Over Score

Score ontwikkelt en produceert ergonomische verantwoorde bedrijfsstoelen en aanverwante ergonomische accessoires. Meer dan 30 jaar praktijkervaring heeft er toe geleid dat Score een zeer uitgebreid assortiment stoelen, sta-hulpen en krukken heeft. Score heeft dan ook een zit oplossing voor elke werkplek en anders maken ze hem speciaal voor u.

Gratis proefplaatsing

Om u kennis te laten maken met Score stoelen, kunt u gedurende een periode van maximaal vier weken kosteloos een stoel op proef krijgen. U kunt zelf een stoel uitzoeken, of u laten adviseren door ons of door een product specialist van Score. Gedurende de proefperiode kunt u vooraf testen hoe de stoel straks in uw werksituatie voldoet.

Maatwerkoplossing

Maatwerkoplossingen zorgen er voor dat u bij Score een passende stoel kunt krijgen. De Product specialist van Score in samenwerking met De Jong Projectinrichters begeleiden dit gehele traject graag tot een goede oplossing voor uw situatie.

Score ontwikkel en produceert ergonomische verantwoorde bedrijfsstoelen en aanverwante ergonomische accesoires. Meer dan 30 jaar praktijkervaring heeft er toe geleid dat Score een zeer uitgebreid assortiment stoelen, sta hulpen en kru