Betreft : Maatregelen tegen Coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten.
We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

Bezorging

Het Coronavirus (COVID-19) kan niet worden overgedragen via leveringen verzenden van pakketten. Wij doen uiteraard ons uiterste best om alles tijdig en naar beste kunnen te leveren, maar kunnen dit gezien de omstandigheden niet volledig garanderen

Voorkomen verspreiding virus

We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. We zorgen er voor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om hun gezondheid en daarmee hun omgeving zo goed mogelijk te beschermen.

Voorbereiding

We bereiden ons voor op verschillende scenario’s, zodat we onze dienstverlening kunnen continueren. Nogmaals: de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan daarbij voorop.

Hulp bij thuis werken

Mocht u door omstandigheden plotseling thuis  komen te werken en bent u op zoek naar een passende ergonomische werkplek. Dan zijn we bereid u gratis te adviseren. Mochten wij u  op een of andere manier van dienst kunnen zijn, neem dan contact met ons op via info@dejongkantoormeubilair.nl of bel naar 0519 571967

Let op elkaar

De komende tijd zal het voor de één moeilijker worden dan de ander.Laten we hopen op het beste en flinke dosis geluk voor iedereen.

Foto uit mooie zinnen en gedichten
Foto van mooie zinnen en gedichten