Kohl

KOHL bureaustoelen en vergaderstoelen verkrijgbaar bij De Jong Projectinrichters in Friesland. KOHL ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt ergonomisch hoogwaardige bureaustoelen en vergaderstoelen. Zij willen met hun product programma bijdrage leveren aan het ergonomisch correct zitten en daarmee aan de gezondheid van onze klanten.

Door een voortdurende ontwikkeling is Kohl steeds bezig met kwaliteit en service zodat dit een meerwaarde geeft aan de Kohl bureaustoelen. De individuele instelbare Kohl lendesteun voor dynamisch zitten wordt aanbevolen door Kohl.

Website: Kohl

Een aantal Kohl bureaustoelen uitgelicht

Kohl Anteo bureaustoel

Kohl bureaustoelen: AnteoKohl Anteo bureaustoel is een nieuwe stoelen reeks van Köhl bureaustoelen.

  • De Anteo bureaustoel is verkrijgbaar in Network , Tube, Soft Polster en Matrix rug.
  • De Anteo bureaustoel van Kohl heeft een duidelijke meerwaarde prijs kwaliteits verhouding en de Benelux Office awards 2011 gewonnen.
  • De Anteo bureaustoel  is beschikbaar voor het instapmodel (eco) tot hogere segment, dus voor ieder wat wils met dezelfde kwaliteit.
  • Verkrijgbaar met Multifunctioneel Synchroon-Mechaniek en Eco-Synchroon-Mechaniek.
  • Voor de juiste lichaamshouding en ondersteuning van uw rug, ook doormiddel van Kohl – lendesteun. Deze lendesteun is ontwikkeld naar aanleiding van fysiologische bevindingen en onderzoeken naar de ziothouding van mensen.
  • Bij de Anteo bureaustoel is het ook mogelijk om achteraf de lendesteun te monteren zonder gereedschap.
  • In combinatie met vele stofkleuren kunt u ontelbare combinaties te maken.
  • Verkrijgbaar met 2D en 4D armleggers, kunststof of alumnium gepolijste voetenkruis.
  • Bij aanschaf van meerdere stoelen kunt u altijd een proefstoel aanvragen

Bekijk de Anteo bureaustoelen

Kohl Mireo

Kohl Mireo bureau- en vergaderstoelDe Kohl Mireo bureaustoel en vergaderstoel is tijdloos elegant en ongelooflijk comfortabel. De Kohl Mireo nodigt u uit om te zitten, want hij kan flexibel worden aangepast aan de meest uitlopende behoeften. Op die manier geeft hij aan het dagelijkse werk een nieuwe vorm van levenskwaliteit: natuurijk beter zitten.

Bekijk de Mireo bureaustoel Mireo vergaderstoel

Kohl Multiplo

Kohl multiplo bureaustoelEén voor alles. MUTIPLO zorgt met een doordachte constructie voor een optimale ergonomie op kantoor- dag in, dag uit. Een flexibel te gebruiken bureaustoel die met zijn robuuste buitenschaal van kunststof beantwoordt aan alle eisen van het leven van alledag. Zelfs tegen vervuiling is MULTIPLO immuun- dankzij de optionele NANOTEQ-stoffering met Lotus-effect.

Bekijk de Multiplo

Kohl Salveo directiestoel

Salveo KOHL bureaustoel

Een ergonomisch perfecte stoel die de gebruiker de best mogelijke zitsensatie laat beleven. Dynamisch zitten geeft ontlasting van het lichaam en zorgt er voor dat u uw werk kan uitvoeren, zonder vermoeid te raken.

Bekijk de Salveo

Een aantal Kohl vergaderstoelen uitgelicht

De Kohl Desiro

Kohl Desiro zaalstoelTwee basisvormen, vele varianten. De buitenste contouren: klasiek rechtlijnig of harmonieus afgerond. Design: Christoph Zschocke Armleuningen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: Korte armleuningen of gesloten boogarmleuningen van polipropyleen: Iedere variant verbeterd de gebruiksvriedelijkheid en onderstreept de elegante lijnvoering.

Optioneel is de Kohl Desiro uitrustbaar met een beugel rijenverbinding. De verbindingen worden standaard in de stapel bescherming geïntegreerd. Voor een snellere plaatsverwijzing zijn aparte rijennummering in de rijenverbinding met bevestigbare nummers te verkrijgen. De standaard onder de stoel geïntegreerde stapelbescherming, beschermt het zitoppervlak tegen beschadigen tijdens het stapelen van de stoelen.

Kohl Selleo

Kohl Selleo VergaderstoelDe Selleo bureaustoel met multifunctioneel-synchroon-techniek, voor iedere werkplek. De selleo verkrijgbaar als bureau -en vergaderstoel.

Bekijk de Selleo