Interstuhl

Interstuhl staat voor ergonomische, duurzame  designstoelen. Interstuhl vindt het belangrijk dat we goed gebruik kunnen maken van gezonde zitmogelijkheden. Of u nu op kantoor of in eenvergaderzaal zit,  de stoel moet goed zijn. Interstuhl heeft een zeer breed assortiment en het is altijd een uitnodiging om op een Interstuhl bureaustoel te gaan zitten. Bij Interstuhl is er  in elke prijsklasse een goede bureaustoel verkrijgbaar. Kom langs in onze showroom waar een grote keus is in Interstuhl bureaustoelen, o.a. de Goal bureaustoel, Ataros bureaustoel, of de Airpad met zijn unieke design en zitcomfort.

Interstuhl bureaustoelen en vergaderstoelen dé oplossing voor uw kantoor- en vergaderruimte.

Website: Interstuhl

Enkele Interstuhl producten

Ataros-2 bureaustoel

Interstuhl Ataros 2 bureaustoelDe Ataros-2 van Interstuhl is het perfecte zittalent in zijn prijsklasse. Beter zitten; grootse dingen ontstaan alleen wanneer men meer doet dan het absoluut noodzakelijke.

 

Goal bureaustoel

Insterstuhl Goal bureaustoelWie gedegen werk levert, verdient ook een gedegen ontspanning. Goal is een kantoorstoel die het iedereen naar de zin wil maken en dat ook kan. Design: Hans-Georg Piorek.

Bekijk de Goal bureaustoel

Designstoel Fit

Interstuhl FIT designstoelDe Interstuhl designstoel Fit heeft een mooi opvallend design. Deze stoel is uitermate geschikt als blikvanger voor uw ontvangsthal of wachtkamer.

Bekijk de Fit designstoel

Airpad

Interstuhl Airpad bureaustoelDe Airpad bureaustoel van Insterstuhl is het resultaat van twee innovaties die een gezonde zitervaring mogelijk maakt. Met zijn vele mogelijkheden is deze bureaustoel in elke kantoorinrichting toe te passen.

Bekijk de Insterstuhl Airpad

Champ bureaustoel

Insterstuhl Champ bureaustoelDe Champ bureaustoel is een slanke, uitgesproken stoel. De stoffen die u kunt kiezen accentueren het ontwerp en geven meteen vorm aan de verschillende hoogtes in de rugleuning.

Bekijk de Champ bureaustoel

Xantos

Xantos bureaustoel InterstuhlEr zijn mensen die het liefst twee van deze stoelen zouden hebben. Eén om op te zitten en eén om naar te kijken.

 

 

Yos

Interstuhl Yos bureaustoelExtra inspiratie kan nooit kwaad. Vooral niet tijdens het werk. Een bijzondere stoel en vooral: een noodzakelijke.

Bekijk de Yos bureaustoel