Casala

In de collectie van Casala zijn vele soorten projectstoelen verkrijgbaar. Casala stoelen zijn breed inzetbaar voor in congreszalen, kantoren, overheden en zorgcentra. De Casala stoel is ook een zeer functioneel in kerkgebouwen en met name de Lynx en de Curvy draadstoel. Op zoek naar stapelbare en koppelbare stoelen, transportmiddelen, nummering, Casala houdt hier al rekeing mee in het ontwerp, De Lynx stoel is zeer snel koppelbaar en de Curvy draadstoel is stapelbaar tot +/- 40 stoelen en kan dan nog onder een deuropening door.

Design moet zich functioneel kunnen bewijzen bij Casala.

Website: Casala

Enkele producten van Casala

Casalino (junior)

De Casalino stoelCasala - Casalinoen zijn stapelbaar, afwasbaar en kleur echt en antistatisch. De stoelen van Casalino zijn terug van weggeweest, populair in de jaren 70, helaas vergeten in de jaren 80. In 2007 zijn de stoelen opnieuw uitgebracht volgens originele gietvormen uit een magazijn in Antalya.

Curvy draadstoel

Curvy draadstoelOp zoek naar een stoel met optimistische uitstraling, dat heeft de curvy stoel. Het slanke frame van draadstaal geeft hem een zeldzame rankheid. Zo lijkt een volle zaal toch rank. De curvy stoel is zeer geschikt voor zalen en kerken doordat de curvy stoel koppelbaar en stapelbaar is. Maar de curvy draadstoel kan ook in kantine of seminar ruimte.

Bekijk de Curvy stoel

Parker wachtbank

Casala wachtbank ParkerWachtbank Parker is een luxe fauteuil op een traverse balkje. Je biedt mensen op deze manier een zeer comfortabele plek om te wachten. Door de traverse heb je minder poten dan als je losse stoelen neer zet. Het voordeel hiervan is dat de ruimte makkelijker schoon te houden is. De stoelen blijven mooi op 1 lijn staan wat een rustiger beeld geeft in de ruimte.

Bekijk de Parker wachtbank

Feniks stoel

Casala Feniks stoelFeniks de stoel voor alle gelegenheden. Door de verschillende uitvoeringen is deze stoel zeer breed inzetbaar en te gebruiken in alle ruimtes in uw gebouw.

Bekijk de Feniks stoel

Lynx stoelen

Casala - Lynx stoel

Het is kinderspel om Lynx stoelen te koppelen. Til het frame 10cm op, beweeg de stoel iets naar links en plaats de stoel in het frame van de stoel ernaast, zo zijn de stoelen solide gekoppeld. Er zijn geen extra hulpmiddelen nodig: de stoelen zelf zijn de verbinding! Optisch overtuigd de Lynx met zijn slanke frame en markante silhouet. De ideale kerkstoel.

Bekijk de lynx stoelen