Bimos – Industrie

Bimos-IndustrieBimos is marktleider en een toonaangevende fabrikant van werkplekstoelen in Europa. Zij richten zich al decennia lang op de levering van ergonomische zitoplossingen voor industriele werkplekken. Zij combineren innovatief onderzoek en geavanceerde techniek met traditioneel handwerk. Zo hebben zij niet alleen inzicht in ons product, maar ook vooral in uw behoefte. Een goede stoel is pas echt goed als hij is toegesneden op het gebruiksdoel. Dit is het basis principe voor al deze zitconcepten.
Website: Bimos.nl

Enkele uitgelichte producten van Bimos

Productie werkstoel

Bimos: Productie werkstoelBimos heeft voor vele productie werkzaamheden de perfecte werkstoel. De juiste werkstoel op de juiste plaats. Dit draagt bij aan een comfortabele en optimale prestatie.

Bekijk deze stoelen »

ESD stoelen

Bimos: ESD stoelenDe ESD stoelen geven betrouwbare bescherming tegen elektrostatische ontladingen voor (micro) electronica werkplekken. Met ESD (ElectroStatic Discharge) bedoelt men de elektrostatische ontlading van opgeladen voorwerpen of personen.

 

Laboratoriumstoel

Bimos: LaboratoriumstoelLabster: De eerste laboratoriumstoel ter wereld volgens GMP!
De bimos collectie bevat daarnaast nog meer goed doordachte zitoplossingen voor het laboratorium, zoals Laboratorium Isitec en Sintec.

Bekijk alle zorgstoelen »

Cleanroom werkstoel

Bimos: Cleanroom stoelBimos Cleanroom werkstoel: onmisbaar – gecertificeerde topklasse voor cleanrooms volgens GMP richtlijnen. Voor die branches waarin het voorkomen van radioactieve besmetting van producten en processen belangrijk is, heeft Bimos een innovatieve collectie cleanroom stoelen ontwikkeld.

Bekijk deze stoelen »

Flex stoel

Bimos: Flex stoelBimos  Is een toonaangevende fabrikant van werkstoelen, de Flex werkkruk / zit-stahulp is hier een voorbeeld van. Bimos richt zich al jaren op ergonomische zitoplossingen, Bimos heeft inzicht op product en behoefte.

Bekijk deze stoelen »