Aeris

Ontdek het nieuwe assortiment van Aeris bij De Jong Projectinrichters!

Bij De Jong zijn we verheugd om het assortiment van Aeris aan onze collectie toe te voegen. Aeris staat bekend om zijn innovatieve en comfortabele zitoplossingen, waaronder de iconische Swopper. Maar Aeris heeft nog veel meer te bieden dan alleen maar de Swopper. Hun assortiment omvat een breed scala aan ergonomische bureaustoelen, vergaderstoelen en zit-sta oplossingen, allemaal ontworpen om comfort, beweging en welzijn op de werkplek te bevorderen.

Of je nu op zoek bent naar een actieve zitoplossing zoals de Swopper, een ergonomische bureaustoel die de bewegingsvrijheid bevordert, of een stijlvolle vergaderstoel die comfort combineert met functionaliteit, Aeris heeft voor elk wat wils.

Met Aeris-producten haal je niet alleen hoogwaardige zitoplossingen in huis, maar investeer je ook in het welzijn en de productiviteit van je medewerkers. Kom langs in onze showroom of bekijk ons assortiment online om de innovatieve zitoplossingen van Aeris te ontdekken en je kantoor naar een hoger niveau te tillen!

Neem een kijkje op de website van Aeris.