706 Seating Group

Welkom bij de 706 Seating Group, een trotse leverancier van De Jong Projectinrichters!

Ons assortiment omvat hoogwaardige bureaustoelen die binnen 2 tot 5 werkdagen gemonteerd kunnen worden geleverd bij uw klanten. Bij 706 Seating Group staat kwaliteit, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal.

Wij zijn toegewijd aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en integreren duurzaamheid in onze bedrijfsvoering. Zo gebruiken we de beste en meest duurzame materialen voor onze stoelen en streven we naar circulaire productieprocessen. Onze bureaustoelen zijn voorzien van afritsbare hoezen voor eenvoudige bekledingswisselingen en we bieden langdurige garanties om de kwaliteit te waarborgen. Bovendien hebben al onze Sit and Move bureaustoelen een end-of-life vergoeding van 50 euro, waardoor we de circulaire cirkel voor hergebruik van alle onderdelen sluiten.

Bij 706 Seating Group investeren we ook in onze medewerkers door een fijne werkomgeving te bieden en een Persoonlijk Ontwikkelingsplan op te stellen voor elke werknemer. Dit plan omvat jaarlijks een budget voor persoonlijke ontwikkeling, afgestemd op de individuele wensen en kwaliteiten van de medewerker.

Heeft u nog vragen over ons assortiment of onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

706 Seating Group – hoogwaardige bureaustoelen voor een duurzame en comfortabele werkomgeving, nu verkrijgbaar bij De Jong Projectinrichters.

Website van de fabrikant 706 Seating Group.