Palmberg Caldo werkplekken

Palmberg Caldo C werkplekken, een oplossing voor elk probleem. De werkplekken hebben veel uitbreidingsmogelijkheden met aanbouw of opbouw elementen. Verder kunt u kiezen uit verschillende instelmogelijkheden (bv. slinger, elektrisch of inbus).

Voor meer inlichtingen over Palmberg Caldo neem contact met ons op.

 

Beschrijving

Bureau CALDO

Altijd open voor nieuwe ideeën

De werkwijze van de medewerkers op kantoor is vandaag de dag vaak zeer verschillend. Daarom is het zinvol om de verschillende teamspelers de ideale werkplekhoogte te bieden. Met de C-poot van het Palmberg Caldo bureau vindt u voor elke situatie een oplossing. CALDO biedt bovendien de gebruiker een hoogteverstelling in vijf varianten. Naast de vaste tafelhoogte kan het CALDO bureau ook individueel in hoogte worden versteld via een traploze veersteun of een slinger. Daarnaast biedt het bureausysteem nog twee andere varianten als in hoogte verstelbaar bureau – de elektromotorische zit-sta oplossing.

Download hier de Caldo brochure. Wij helpen u graag met het maken van u keuze. Wij kunnen voor u 2D en 3D tekeningen maken, hierdoor heeft u een duidelijke voorstelling van uw kantoor.

Combinaties werkplekken

De Caldo C lijn van Palmberg is perfect te combineren met de Prisma 2 kasten en Select kasten van het merk Palmberg.

Palmberg Caldo Uitvoeringen

De werkplekken kunnen uitgevoerd worden in meer dan 12 verschillende designs. Wilt u meer informatie over Palmberg Meubilair of het inrichting van uw kantoor? Kom dan langs in onze showroom om de verschillende kleur mogelijkheden te bekijken. Of neem contact met ons op!