Hushoffice

Prijs aanvragen
Categorie:

Beschrijving

De Hushoffice familie speelt in op de behoeftes op kantoor.

Stilte. Privacy. Comfortabel. Compact. Mobiel. Flexibel. Kostenefficiënt.

De kantoorruimtes van tegenwoordig zijn open ruimtes en worden soms gedeeld met andere bedrijven. Waar kunt u dan een overleg in privacy houden? Zoals Mikomax het heeft ervaren is akoestiek en privacy erg belangrijk op kantoor. De oplossing? Hushoffice.

Steeds meer werknemers vragen om akoestische oplossingen waar ze even kunnen bellen, overleggen of geconcentreerd kunnen werken. Conferentie– en/of concentratieruimtes zijn niet altijd de beste oplossing, omdat de integratie ervan erg lang duurt en erg duur is. Mikomax weet wat vernieuwende bedrijven nodig hebben.

De Hushoffice Family collectie is dé ideale (akoestische) kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen. De collectie bestaat uit een belcel, drie verschillende vergaderunits en een unit met een werkplek. De Hushoffice Family zorgt ervoor dat u rustig in privacy kunt bellen, overleggen en werken middels een goede geluidabsorptie. De Hushoffice Family is mobiel en de gesloten versies zijn volledig geventileerd. Een vergaderunit neemt maar de ruimte in van twee werkplekken!

Wilt u meer informatie of een offerte van de hushwerkplekken? Neem dan contact met ons op.