Nano stoel DeBerenn

  • ontvangst of vergaderstoel
  • frame verchroomd of standaard kleuren
  • kuip geheel bekleed
  • prijs vanaf in stofgroep 2
  • leverbaar in verschillende onderstellen

Productinformatie aanvragen

Wilt u weten wat de prijs is voor dit product? Of meer informatie aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

Prijs aanvragen
Artikelnummer: nano-stoel-deberenn Categorieën: ,

Beschrijving

Sierlijk, speels en elegant de Nano stoel van DeBerenn

De Nano stoel van DeBerenn is een sierlijke, speelse stoel, ontwikkeld voor de vergader- of wachtkamer en de thuisomgeving. De elegante vorm van de stoel wordt opgevangen in de zitting, de rugleuning en de armleuningen als een enkele sierlijke beweging.

De schaal is volledig gestoffeerd en aangenaam gebogen. Dit is een puur ontwerp dat thuis of op kantoor opvalt. Licht en modieus met strakke lijnen. Het ontwerp van de Nano is minimalistische en tijdloos. De Nano-stoel is ontworpen om met zijn kleuropties functionele ruimtes te creëren. De stoel kan op natuurlijke wijze worden geïntegreerd in kantoren, projecten, hotels en woonomgevingen. Een brede reeks aan frames breiden de toepassing van Nano uit naar elke contractoplossing. De Nano is zeer goed mogelijk voor een uiterst comfortabele zitgelegenheid voor een productieve vergadering rond de tafel.

Wilt u meer informatie over de nano stoel? Neem dan contact met ons op. Wij geven u ook graag advies over het inrichten van uw kantoor of vergaderruimte.