Köhl Anteo Alu vergaderstoel

Anteo vergaderstoel

  • Nieuwe conferentie stoel met geïntegreerde armleggers
  • Verschillende rug-varianten : Network, SlimLine, Tube
  • SlimLine is ademsactief zitten, nieuw design,  slank silhouet
  • Prijzen afhankelijk van model en bestelde stofgroep.
Prijs aanvragen
Categorie:

Beschrijving

Köhl Anteo Alu

De Köhl Anteo Alu vergaderstoel. Een edele, tijdloze serie vergaderstoelen met ergonomische highlights.

Het Anteo Alu-conferentiegamma verhoogt de waarde van alle vergaderruimten. De Anteo heeft een elegante aluminium frameconstructie en een kenmerkende silhouet. Het assortiment inspireert niet alleen visueel de productiekwaliteit, maar overtuigt ook functioneel met de veerbelaste schaal die dynamisch zitten bevordert. De diversiteit van de Anteo Alu voldoet aan alle moderne kantoorvereisten – als conferentiedraaistoel of als sledestoel.

De Köhl Anteo Alu is gecertificeerd door de Red Dot Award. Het design van de ANTEO ALU wordt gekenmerkt door een klassiek, elegant design, dat tegelijkertijd voldoet aan ergonomische eisen.

Stel uw eigen model samen

U kunt uw eigen vergaderstoel samenstellen. Voor het onderstel heeft u de keuze uit een slede of kruisvoet uitvoering.  Voor de rug kunt u kiezen uit een network rug, een aruba tube rug en een slim-line rug. Daarnaast kunt u de gewenste kleur en stof uitkiezen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de Köhl Anteo Alu vergaderstoel? Neem dan vooral contact met ons op. Wij geven u ook graag advies over het inrichten van uw kantoor of vergaderruimte. U bent daarnaast welkom in onze showroom om de stoelen uit te proberen.

Bekijk ook onze andere vergaderstoelen.