Aeris Numo

Ervaar het comfort en de unieke zitervaring van de Aeris Numo. Met zijn schommelende beweging naar voren en achteren biedt deze designstoel een nieuwe dimensie van comfort, perfect voor elke gelegenheid. Kies uit een scala aan kleuren voor de kuip en verschillende onderstellen, en geniet van het optionele ergonomische zitkussen voor nog meer comfort en stijl.

Prijs aanvragen
Artikelnummer: aeris-numo Categorie:

Beschrijving

Ontdek de Aeris Numo: een revolutionaire stoel die zorgt voor een unieke zitervaring, of je nu aan het eten bent, werkt of ontspant. Met zijn innovatieve ontwerp schommelt de Numo niet alleen naar achteren, maar ook naar voren, waardoor je een compleet nieuwe dimensie van comfort ervaart.

De Numo biedt niet alleen een unieke zitervaring, maar ook een breed scala aan opties om aan jouw stijl en behoeften te voldoen. Kies uit vijf verschillende kleuren voor de kuip en vier onderstellen, waaronder houten poten, draadframe, voetkruis met glijders en voetkruis met wielen.

Of je nu binnen zit of buiten van de frisse lucht geniet, het Aeris Numo draadframe is geschikt voor beide omgevingen. Dit maakt het niet alleen ideaal als eetkamerstoel of vergaderstoel, maar ook als terrasstoel.

Optioneel is er een ergonomisch gevormd zitkussen beschikbaar voor de Aeris Numo. Kies voor dezelfde kleur als de kuip voor een naadloze look, of ga voor een contrasterende kleur voor een opvallende uitstraling. Het comfortabele zitkussen zorgt niet alleen voor extra kleur, maar biedt ook een optimale zithouding dankzij de lichte bolvorm. Bovendien zorgt de antislip laag aan de onderkant ervoor dat het kussen stevig in de stoelkuip blijft liggen.

Extra informatie

Merk

Aeris