Vepa Patchwork Collectie

Ontdek de levendige wereld van Vepa Patchwork! Onze unieke collectie biedt stijlvolle meubelstukken met een speels en artistiek tintje. Elk stuk is gemaakt van hoogwaardige materialen. Duurzaamheid en comfort staan centraal in onze ontwerpen. Creëer een kunstwerk in je interieur met Vepa Patchwork!

Prijs aanvragen
Categorieën: , ,

Beschrijving

Vepa Patchwork Collectie – Patchwork is een nieuw inrichtingsconcept van Vepa. Besloten en ruimtelijk tegelijk.

Patchwork biedt voor het huidige hybride kantoorwerk de mogelijkheid je even terug te trekken voor een videocall, in rust te overleggen of geconcentreerd te werken. Daarbij hoort natuurlijk ook een pantry voor een kopje koffie of thee. In hoeverre je je afsluit bepaal je zelf door opzetwanden of daken toe te voegen.

Ideaal voor in een wat grotere ruimte, zoals in een ontvangstruimte of aula. De mogelijkheden zijn eindeloos en om het een beetje overzichtelijk te maken hebben we vijf verschillende configuraties samengesteld die je los – of bij elkaar – in iedere omgeving kunt plaatsen.

Iedere opstelling begint met 90 cm hoge houten wanden die eenvoudig in elkaar te klikken zijn. Deze wanden vormen de basis voor iedere patchworkopstelling. Op deze wandjes kun je akoestische panelen plaatsten van 40 of 60 cm hoog. Om het geheel besloten en huiselijk te maken kun je er een dakje opzetten.

De verschillende patchwork opties

Concentratieplek

Ook de concentratiewerkplek behoort tot de standaard configuraties van Patchwork. Met de concentratiewerkplek creëer je een eigen huiskamertje. Voor als je je moet concentreren of een aantal telefoontjes wilt plegen.

  1. Treinzit: De treinzitconfiguratie is geschikt wanneer je kort met iemand wilt overleggen of even moet wachten. Hij is ook geschikt om je e-mail te checken of een bakje koffie te drinken. Je kunt de treinzit als losse configuratie in de ruimte of tegen de wand plaatsen, maar hij is uiteraard ook eenvoudig te combineren met andere units.
  2. Duowerkplek: De duowerkplek is een bekende uit het Patch programma. Ideaal als bureau voor een callcenter of bijvoorbeeld als teamwerkplek. Deze configuratie is van alle gemakken voorzien en uiteraard in hoogte verstelbaar zodat je ook staand kunt werken. En met een dakje werkt het een stuk gezelliger.
  3. Pantry: De pantry is een unit met een wat dieper kastje. Hierdoor is de pantry ideaal voor het plaatsen van een koffiemachine of kopieerapparaat. De bekabeling wordt via de achterzijde netjes weggewerkt.
  4. Overlegplek: De overlegplek is een wat grotere opstelling. Hier kun je met wel vier mensen plaatsnemen voor een vergadering of overleg. De banken zijn comfortabel en door de taps toelopende tafel neem je ook eenvoudig plaats. Bij deze overlegplek zijn de akoestische wanden natuurlijk ideaal. Ze geven wat privacy en dempen het geluid van buiten.

Bestel de Vepa Patchwork collectie bij de Jong Kantoormeubilair

Bij De Jong Projectinrichters staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om je een naadloze winkelervaring te bieden, vanaf het moment dat je onze website bezoekt tot het moment dat je geniet van je nieuwe meubelstuk. We begrijpen dat het kopen van meubels een belangrijke investering is, en daarom bieden we gedetailleerde productbeschrijvingen, afbeeldingen van hoge kwaliteit en de mogelijkheid om contact op te nemen met ons vriendelijke en deskundige klantenserviceteam.

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek de levendige wereld van Vepa Patchwork Collectie en geef je interieur een persoonlijke en artistieke touch. Blader door onze uitgebreide collectie, laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden en vind het perfecte meubelstuk dat jouw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Kies voor Vepa Patchwork en maak van je huis een kunstwerk!

Extra informatie

Fabricant

Vepa