Swopper

 575,00 600,00 Excl. btw

Ervaar de Aeris Swopper – de perfecte kruk voor een dynamische zitervaring op kantoor of thuis. Deze unieke kruk beweegt in alle richtingen, verbetert je rug, bevordert de juiste houding en verhoogt je concentratie. Ontdek het comfort en de flexibiliteit van de Aeris Swopper voor een gezondere en productievere werkdag.

Artikelnummer: swopper Categorieën: ,

Beschrijving

Ontdek de Aeris Swopper, de ideale kruk voor langdurig en geconcentreerd zitten op kantoor of in je thuiskantoor. De unieke beweging in alle drie dimensies (vooruit, achteruit en omhoog) verbetert je rug, bevordert een juiste houding en verhoogt de concentratie, waardoor je je fitter en beter voelt. De Swopper is verkrijgbaar met een ring met glijders of wieltjes en de zithoogte is traploos instelbaar. Kies uit verschillende maten en materialen voor deze ergonomische stoel, en configureer jouw individuele Aeris Swopper.

Bestel jouw Swopper in verschillende maten en materialen

Capture is de ideale bekleding voor een huiselijk gevoel, is een veelkleurige wollen stof met een geraffineerd gemêleerd patroon. De stof biedt optimaal zitcomfort en is vuilafstotend,

gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. De Swopper heeft een veerpoottype Standard dat geoptimaliseerd is voor een lichaamsgewicht van 50-120 kg en een zithoogte van 52-66 cm onbelast en 45-59 cm belast. Ervaar het comfort en de flexibiliteit van de Aeris Swopper voor een gezondere en productievere werkdag.

Extra informatie

Type / model

Wit Frame – platinum grijs melange – glijders, Zwart frame – platinum grijs melange – zachte wielen