Loffler Lezgo Orange 19 bureaustoel

 719,00 795,00 Excl. btw

Ontdek ergonomisch comfort en stijl met de Lezgo Orange 19 bureaustoel van Loffler. Voorzien van geoctrooieerde ERGO TOP®-technologie, synchroonmechanisme, aanpasbare zithoogte en zitdieptevering, biedt deze stoel een beweeglijke zitervaring. Personaliseer je zitervaring en werk in stijl met deze hoogwaardige bureaustoel.

Ons standaardmodel is voorzien van zwarte stoffering in stofgroep 1. Ook heeft de stoel een zwart gecoat onderstel, kruisvoet en gasveer en wielen geschikt voor een zachte of harde vloer. 

Artikelnummer: loffler-lezgo-orange-19-bureaustoel Categorieën: , ,

Beschrijving

Ervaar optimale zitprestaties met de Lezgo Orange 19 bureaustoel, een meesterwerk van ergonomie en design. Uitgerust met een kunststof rugschaal voor duurzaamheid en comfort, biedt deze stoel de perfecte ondersteuning voor lange werksessies. Met kenmerken zoals een in hoogte verstelbare zitting, synchroonmechanisme en 4D-armleggers, kunt je jouw werkplek aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. De eigentijdse uitstraling en hoogwaardige materialen maken de Lezgo Orange 19 niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw kantooromgeving. Ontdek het ultieme in comfort en esthetiek met deze buitengewone bureaustoel.

Personaliseer je stoel met bekledingsmateriaal naar keuze uit LÖFFLER TEXTILES.  Kies voor ergonomisch comfort en stijl met de Lezgo Orange 19 bureaustoel. Wil je meer weten over onze bureaustoelen? Neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Type / model

Met Shukra in diepte verstelbare lumbaalsteun, Standaard