Loffler Lezgo Orange Air bureaustoel

 766,00 Excl. btw

Ontdek ergonomisch comfort en stijl met de Lezgo Orange Air bureaustoel van Loffler. Voorzien van geoctrooieerde ERGO TOP®-technologie, synchroonmechanisme, aanpasbare zithoogte en zitdieptevering, biedt deze stoel een beweeglijke zitervaring. Personaliseer je zitervaring en werk in stijl met deze hoogwaardige bureaustoel.

Ons standaardmodel is voorzien van zwarte stoffering in stofgroep 1. Ook heeft de stoel een zwart gecoat onderstel, kruisvoet en gasveer en wielen geschikt voor een zachte of harde vloer. 

Artikelnummer: lezgo-orange-air Categorieën: , ,

Beschrijving

Ontdek de Lezgo Orange Air bureaustoel van Loffler, ontworpen om jouw zitervaring te optimaliseren. De stoel is uitgerust met de geoctrooieerde ERGO TOP®-technologie. Hierdoor is de zitting volledig beweeglijk is. Je kunt het zitten op deze stoel vergelijken met zitten op een gymnastiekbal. Het synchroonmechanisme met zitdiepteverstelling, de ergonomisch gewelfde zitting en de traploze verstelling van de zithoogte met zitdieptevering zorgen voor een aanpasbare en comfortabele zitpositie.

De 4D multi-armleggers zijn in hoogte, breedte en diepte verstelbaar, met de optie voor een zwart gecoate of aluminium gepolijste afwerking. De Netweave rugleuning is voorzien van instelbare lumbaalsteun, aangepast aan een gebruikersgewicht van 45 tot 120 kg. Met een aluminium stervoet en gasveer, zwarte coating of aluminium gepolijst, en zachte dubbele wieltjes geschikt voor zowel harde als zachte vloeren, combineert de Lezgo Orange Air functionaliteit met elegant design.

Personaliseer je stoel met bekledingsmateriaal naar keuze uit LÖFFLER TEXTILES.  Kies voor ergonomisch comfort en stijl met de Lezgo Orange Air bureaustoel. Wil je meer weten over onze bureaustoelen? Neem dan contact met ons op.