FlexDoc Circular Documenthouder

 67,99 Excl. btw

De FlexDoc Circular documenthouder biedt ergonomisch comfort met verstelbare hoogte, duurzaamheid met gerecyclede PET-vilt, en functionaliteit voor een gezonde werkomgeving.

Artikelnummer: flexdoc-circular-documenthouder Categorieën: , ,

Beschrijving

FlexDoc Circular Documenthouder: Verhoog comfort en productiviteit

De FlexDoc Circular documenthouder biedt een geavanceerde oplossing voor ergonomisch documentbeheer, zowel geschikt voor professionele kantoren als voor thuiswerkplekken. Met zijn slimme ontwerp en duurzame materialen zet deze documenthouder een nieuwe standaard op het gebied van ergonomie en milieuvriendelijkheid.

Ergonomisch ontwerp voor comfortabel werken

Dankzij de drie instelbare hoogtestanden (80 mm, 100 mm en 120 mm) kun je eenvoudig de optimale kijkhoek vinden. Deze kijkhouding past bij jouw persoonlijke voorkeuren en lichaamshouding. Door jouw documenten recht voor je te plaatsen op het licht hellende oppervlak van de FlexDoc Circular, verminder je ook de belasting van je nek en ogen. Dit bevordert een gezonde werkhouding en verhoogt het comfort tijdens lange werksessies.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

De FlexDoc Circular is vervaardigd uit 100% gerecyclede materialen, met name PET-vilt dat wordt gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Dit materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook uiterst duurzaam, gemakkelijk schoon te maken, UV-gestabiliseerd en niet licht ontvlambaar. Het subtiele grijze vilt voegt een stijlvolle en eigentijdse uitstraling toe aan elke werkruimte.

Optimale functionaliteit

Met een ruim oppervlak van 385 mm x 260 mm biedt de FlexDoc Circular voldoende ruimte voor documenten, boeken en zware mappen tot wel 5 kg. De goed afgewerkte rand aan de voorkant voorkomt dat documenten verschuiven, terwijl de lage hoogte aan de achterrand ervoor zorgt dat de documenthouder perfect onder vrijwel elk type monitor past, zelfs bij lagere opstellingen.

Bijdrage aan een circulaire economie

Door te kiezen voor de FlexDoc Circular draag je actief bij aan een circulaire economie. Na gebruik is de documenthouder volledig recyclebaar. Dit past binnen het principe van verminderen van afval, hergebruiken van producten en recyclen van materialen. Op deze manier lever je een positieve bijdrage aan het behoud van onze planeet.

Bestel vandaag jouw documenthouder

Verbeter jouw werkomgeving met de FlexDoc Circular documenthouder en geniet van een gezondere werkhouding, verhoogde productiviteit en milieuvriendelijkheid, verpakt in een stijlvol ontwerp dat perfect past bij elke werkruimte, van kantoor tot thuis.

Wil je een compleet ergonomische werkplek? Bekijk dan ook onze toetsenborden en muizen.

Extra informatie

Kleur

Grijs, Groen