UltraStand Universal Laptopstandaard

 62,99 Excl. btw

De UltraStand Universal is een geïntegreerde laptopstandaard voor laptops van 13 tot 16 inch. Met zijn lichte gewicht, duurzame aluminium sandwichmateriaal en verstelbare hoogtes, zorgt deze standaard voor een ergonomische werkhouding, waar je ook bent.

Artikelnummer: ultrastand-laptopstandaard Categorie:

Beschrijving

UltraStand Universal

Geïntegreerde laptopstandaard, altijd bij je!

De UltraStand Universal is een veelzijdige laptopstandaard die geschikt is voor een breed scala aan laptopmodellen van 13 tot 16 inch. Met plak strips bevestig je de UltraStand Universal eenvoudig op je laptop. Dankzij het extreem lichte gewicht van slechts 89 gram en de dikte van 2 mm, merk je nauwelijks dat de UltraStand Universal aan je laptop vastzit. Het hoogwaardige aluminium sandwichmateriaal maakt deze standaard zeer deukbestendig en stabiel. Stel eenvoudig de optimale hoogte in tussen 95 en 160 mm via de flexibele band met magneetsluiting aan de voorzijde. Met de UltraStand Universal vergeet je nooit meer je laptopstandaard, waar je ook naartoe gaat, en werk je overal in een gezondere, comfortabelere houding.

Integreert perfect met jouw laptop

Nadat je hebt gecontroleerd of jouw laptopmodel geschikt is, kan je de UltraStand Universal eenvoudig in het midden van de onderkant van de laptop bevestigen met behulp van de verwijderbare plak strips. Met een dikte van slechts 2 mm vormt de laptopstandaard een naadloze eenheid met jouw laptop. Dankzij de magnetische sluiting merk je niet eens dat hij vastzit. Vanaf nu zal je jouw laptopstandaard nooit meer vergeten. De lijm plakt optimaal op plastic en beschadigt de laptop niet bij verwijdering.

Ergonomische achtergrond

Een ergonomische werkhouding vereist dat de afstand tussen jouw ogen en het scherm 50-80 cm is (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van de monitor. Daarnaast moet de hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan. (Bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019).

Wettelijke Vereisten

Een laptop is niet geschikt voor langdurig gebruik zonder externe apparatuur. Als de laptop langer dan twee uur achtereen wordt gebruikt, zijn externe apparaten zoals een muis en toetsenbord nodig om aan de wettelijke eisen en praktijkrichtlijnen te voldoen. Om comfortabel en productief te kunnen werken, is een laptopstandaard, een externe muis, en een extern toetsenbord dus onmisbaar. Gebruik je een externe monitor? Plaats het laptopscherm dan op dezelfde hoogte voor een dual-screen opstelling. (Bron: Nederlandse Arbeidsomstandighedenregeling art. 5.1).

In een paar seconden een ergonomische opstelling

Open jouw laptop zoals je gewend bent en breng jouw laptop vervolgens op de juiste ergonomische hoogte. Maak de flexibele hoogteverstelling los van de magnetische vergrendeling aan de onderkant. Kies een van de zes hoogtes en stel jouw persoonlijke optimale hoogte in tussen 95 mm en 160 mm. De zeer stabiele standaard en de antislip voetjes aan de onderzijde beloven een stevige werkopstelling voor jouw laptop op elk oppervlak. Hierdoor neem je automatisch een ergonomisch correcte houding aan.

Juiste hoogte en afstand

Met de UltraStand Universal kies je de juiste hoogte en hoek voor jouw laptopscherm en verklein je de kijkafstand. Dit voorkomt onnodig buigen van nek en rug, waardoor je niet “in het beeldscherm duikt”. De UltraStand Universal ondersteunt een gezondere werkhouding en vermindert fysiek ongemak, wat leidt tot een comfortabele en productieve manier van werken.

Gemaakt van hoogwaardig, uniek aluminium sandwichmateriaal

Dit unieke materiaal, dat ook in de auto-industrie wordt gebruikt, is lichter dan aluminium en bestand tegen deuken en krassen. Het aluminium sandwichmateriaal maakt de UltraStand Universal zeer duurzaam. Het open ontwerp van de laptopstandaard geeft voldoende ventilatieruimte, zodat jouw laptop koel blijft.

Mobiel werken

De UltraStand Universal is ideaal voor mobiel beeldschermwerk. Met de geïntegreerde UltraStand Universal hoef je geen aparte laptopstandaard in jouw tas mee te nemen, hij is altijd bij de hand. Hij is ultradun en superlicht en daardoor ruimtebesparend. Of je de laptopstandaard nu op kantoor, op de universiteit of thuis gebruikt, je kunt hem overal gebruiken waar je jouw laptopwerk wilt doen. De UltraStand Universal is de perfecte metgezel wanneer je onderweg bent.

Specificaties

  • Artikelcode: BNEUSUDG
  • Garantieperiode: Levenslang (na registratie)
  • Barcode/EAN-code: 8719274676584
  • Beschikbare documenten: Handleiding beschikbaar (Duits, Engels, Frans, Nederlands)

Combineer dit numeriek toetsenbord met een compact toetsenbord en een ergonomische muis zoals de evoluent of de precision mouse.