Ergo-Q 330 Laptopstandaard

 83,99 Excl. btw

De Ergo-Q 330 is een mobiele, ergonomische laptopstandaard met een geïntegreerde documenthouder. Lichtgewicht en compact, ideaal voor elke werkplek. Verkrijgbaar voor laptops van 12 tot 17 inch.

Artikelnummer: ergo-q-330-laptopstandaard Categorie:

Beschrijving

Ergo-Q 330

Zeer stabiel, waar je ook met jouw laptop werkt

De Ergo-Q 330 is een mobiele laptopstandaard met een geïntegreerde documenthouder. De laptopstandaard is ontworpen om overal een gezonde en ergonomische werkplek te creëren. Dankzij het lichte gewicht en het compacte, opvouwbare ontwerp is deze standaard ideaal voor mobiel gebruik, of je nu thuis werkt, in een vergaderruimte, bij een klant, in een bibliotheek, of onderweg in een café. Met een opgevouwen afmeting van slechts 228 x 310 x 13 mm en een gewicht van 490 gram, past de Ergo-Q 330 gemakkelijk in elke rugzak of laptoptas, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Ergonomisch Ontwerp

De Ergo-Q 330 helpt je om je laptopscherm op een optimale hoogte en kijkhoek te plaatsen voor meer comfort en een betere houding. Het robuuste ABS-materiaal maakt de standaard zeer stoot- en krasbestendig, geschikt voor laptops van 12 tot 17 inch. Met zes verschillende hoogte-instellingen (van 110 mm tot 190 mm) kun je altijd de perfecte hoogte vinden, waardoor onnodig buigen van nek en rug wordt voorkomen.

Gezonde Werkhouding

Uit onderzoek blijkt dat de ideale afstand tussen jouw ogen en het scherm 50-80 cm moet zijn, afhankelijk van de schermgrootte en resolutie. De hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn. De Ergo-Q 330 voldoet aan deze richtlijnen en helpt je een gezonde werkhouding aan te nemen, wat belangrijk is voor langdurig computergebruik.

Geïntegreerde Documenthouder

De geïntegreerde documenthouder van de Ergo-Q 330 maakt het gemakkelijk om documenten centraal voor je te positioneren. Dit voorkomt onnodig draaien van de nek en zorgt ervoor dat je ‘inline’ kunt werken, wat zowel nek als ogen ontlast en je productiviteit verhoogt.

Leuke Functies

  • Compact en Mobiel: Gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen.
  • Ergonomisch Verstelbaar: Zes hoogte-instellingen voor optimale kijkhoogte.
  • Stabiel en Duurzaam: Gemaakt van robuust ABS-materiaal met antislipvoetjes.
  • Gezond en Productief: Ondersteunt een betere werkhouding en vermindert fysiek ongemak.
  • Geïntegreerde Documenthouder: Voor eenvoudige en centrale plaatsing van documenten.

Specificaties

  • Artikelcode: BNEQ330
  • Garantieperiode: Levenslang (na registratie)
  • Barcode/EAN-code: 8717399990707
  • Beschikbare documenten: Handleiding (Duits, Engels, Nederlands)

Met de Ergo-Q 330 creëer je overal een gezonde en productieve werkplek. Klap de standaard uit, stel de juiste hoogte in, en ervaar het comfort en de voordelen van ergonomisch werken.

Combineer dit numeriek toetsenbord met een compact toetsenbord en een ergonomische muis zoals de evoluent of de precision mouse.